Beet it och lite mer träning

20131228-142442.jpg

Jag tog mig till gymmet idag också, och lyckades motstå frestelsen att ta bilen utan joggade idag, precis som igår. Vara uppvärmning om inte annat.

Jag körde två varv i Milon idag igen. Kändes bra och jag höjde motståndet på en del av dem redan igår och några andra idag. Jag tar inte ut mig så hårt än, utan ska satsa på att inte slita sönder några otränade muskler. Målet nu är att helt enkelt gå dit, göra något varv och kanske lite annat i gymmet och vara nöjd med att ha tränat. Sätta på resultatmål ska jag göra senare.

Innan jag gick delade jag och Jan på en Beet it som jag fått för att prova av Bodystore. Det är koncentrerad rödbetsjuice i en flaska liten som en shot som tas 1-12 timmar före träning. Den är för de som vill förbättra uthålligheten och återhämtningen. Nu tränar jag som sagt inte så hårt, men säkert är den bra ändå. Om inte annat var den nog bra för Jan som ju också behöver återhämta sig från magsjukan. Just den här blir nog ingen favorit. Den smakade rödbeta och det har jag inget emot. Men jag kommer nog inte tycka att jag behöver den så pass mycket att jag vill betala 25 kr för den. Men säkert passar den som tränar hårt och länge. Inför ett  långlopp och när man vill utmana kroppen extra. Det rekommenderas att man tar 1-2 om dagen ca 7 dagar inför ett lopp.

Det finns många produkter på marknaden som man kanske kan klara sig utan men som heller inte skadar att äta. Det känns alltid lite lyxigt att prova nya saker, det ingår lite i känslan av att göra något bra för mig själv. Man kommer långt på keso och banan, men drycker, smoothies och protein får mig att må bra, så länge jag vet att det är naturliga saker jag äter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply