Beställt hos Skyltmax.se

Skyltmax se 8cdbce6eae09cf17f4b8bf637fe5e30ca75b75c91f166a89ba33911552b9fb5c

Jag har suttit en stund varje kväll och provat olika skyltar i skyltomaten hos Skyltmax.se. Där kan man lätt ändra typsnitt och storlekar, lägga in egna bilder, välja material mm och följa hur priset ändrar sig. Jag har beställt en dörrskylt till juletid, några julklappar, några småskyltar med grattis och tack mm Sedan blev det en större skylt i akryl också, som ska få bli väggtavla om den blir fin. Där på har jag skrivit en textrad som betyder mycket för mig. Samma textrad som jag har haft tanken att tatuera men hittills bara har ”knackat in” i ett halssmycke.

Lights will guide you home

För mig handlar det om att jag vill att barnen alltid ska veta att vi finns för dem. De ska veta att det här hemmet, deras barndomshem står för trygghet och stabilitet, nu och för alltid, villkorslöst. Jag hoppas så att skyltarna blir bra.

Är man bloggare får man gratis skyltar till ett värde av 150 kr. Läs mer här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply