Buzzar Seat Ibiza

Vi var hemma i skaplig tid både två idag. Skolan hade melodifestival nere på stan, eleverna hämtades av föräldrar eller åkte tillbaka med fritids, så när alla sjuttioelva stolar var tillbakasläpade kunde jag sluta. Jag fick skjuts av en kollega och var hemma redan 15.20. Hämtade barnen direkt och när vi kommit hem kom Jan också.

Vi passade då på att göra mitt uppdrag från Buzzador. Jag kom med i en kampanj där jag skulle provköra Seat Ibiza. Det har vi alltså gjort nu. Barnen gick runt och läste prislappar och funderade vilken vi skulle ta. Skulle jag köpa en ny bil nu (vilket vi ju sagt att vi ska men vår rackarns Seat ger ju aldrig upp) så blir det så klart en Seat igen.

Är du sugen på att bli buzzador? Man anmäler intresse till olika kampanjer som kan se väldigt olika ut och passa olika personer. Kommer man med ska man berätta om sina erfarenheter (buzza) för andra personer, skicka in korta blixtrapporter och sedan en slutrapport.Följ länken https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Hanna F

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Hanna F&lang=SE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply