Dunderpulver i kvällssmoothien

IMG_1163 (Large)

Det verkar som om Noria kan ta sig genom den här förkylningen ganska lätt. Ingen feber har dykt upp ikväll heller. Hon får en vilodag till imorgon, eftersom Carro erbjöd sig att ha henne där. Tack så mycket, kära du 🙂

Det verkar som om barnen har ett bra immunförsvar just nu. Sist de var sjuka gick det snabbt över, kort och intensivt och de var på banan med mat och sömn redan efter några dagar. Hoppas hoppas att det håller i sig.

Jag och Noria spelade som sagt Hänga Gubbe idag, och hon sa att hon inte ville att jag skulle bli hängd, för hon vill ha en smoothie ikväll 🙂 Jag gör en enkel smoothie varje kväll fortfarande med lite rena fina nyttigheter. Vitaminer, mineraler och antioxidanter. Många av Helhetshälsas produkter kan användas av barn. I och med att kapslarna är lätta att öppna är det lätt att dosera till smoothies. De har också en produkt speciellt för barn. Den heter Duderpulver och är inte i kapsel utan som pulver i en liten burk med sött typsnitt 🙂 Den ska så klart itne ersätta vanlig kost, men är ett bra tillskott. 1 krm motsvarar halva dagsbehovet av vitaminer och mineraler för barn 2-5 år. 1 1/2 krm passar för barn 6-10 år.

Dunderpulver finns att köpa många ställen. Tex på Shopping4net och Bodystore.

Dunderpulver® är vitaminer och mineraler för barn, i pulverform. Det framställs av frukt- och
bärkoncentrat, bland annat ett C-vitaminrikt extrakt av Camu Camu, och har berikats med extra vitaminer och mineraler. Dunderpulver® innehåller åtta ingredienser som bidrar till immunsystemets normala funktion (folsyra, järn, selen, betakaroten (vitamin A), vitamin B6, vitamin C, vitamin D och zink).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Dunderpulver i kvällssmoothien

  1. Carro
    20 november, 2013 at 22:58 (6 år ago)

    Ser fram emot morgondagen! Bonus att även V hänger på!

Leave a Reply