Femtio nyanser av mörker

Femtio nyanser av mörker

Jag ska ge tvåan en chans också. Denna gång på svenska. Jag hittade den på bokbussen i måndags och jag har redan hunnit några kapitel. Jag pratar alltså om uppföljare till ”Femtio nyanser av honom”, ”Femtio nyanser av mörker

Första boken imponerade inte på mig. Bara långa segdragna, väldigt likartade sexbeskrivningar och sjuttioelva varianter av ”I blush”. Men goda väninnor har sagt att tvåan är bättre, så i och med att jag ändå plöjer alla mp3-böcker jag hittar på bokbussen så får denna haka på den också.

Nu på kvällen lyssnade jag en kvart eller så medan jag satt själv i omklädningsrummet på Årstaskolan medan Noria gympade. Det kändes som otroligt skilda världar det- den i boken och min 🙂

Har du läst den?

Ikväll är det TV-kväll med Sveriges mästerkock. Jag har ätit för lite idag, och behöver nog äta innan det för att inte drunkna i snålvattnet. Sedan Mia och Grötö och därefter somnar jag gott till boken. Jag är trött och seg, väldigt hes efter förkylning och rethosta. Inte sjuk, inte så att jag ska vara hemma från jobbet på något vis, men jag måste nog lägga mig lite tidigare för att orka. Jag hoppas det hela vänder till helgen, annars får jag hutta på hostmedicin för att inte störa Moa. Barnen verkar i alla fall pigga och friska, så hoppas på en full arbetsvecka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply