Tävla här hos mig! Vinn Perrellis bok ”Kan jag, kan du”.

Vinn Charlotte Perrellis nya träningsbok. ”Kan jag, kan du”  Välkommen att delta här i min blogg!

Imorgon tisdag är sista tävlingsdagen. Klicka och läs mer!

Nu är den äntligen ute, Charlotte Perrellis nya träningsbok ”Kan jag, kan du” om hur du enkelt kommer i form med effektiv hemmaträning. Läs mer om boken här:
http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/kan-jag-kan-du-trana-med-charlotte 

I samarbete med Bodystore har jag nu en tävling där du som läsare av min blogg kan vinna den boken. Hur enkelt som helst. Svara på frågorna här nedan genom att skicka mig en kommentar (eller ett mail till hanna.fornhem@hotmail.com) med din mailadress. (Om du vill skriva och länka till tävlingen via blogg eller facebook är helt frivilligt men uppskattas, så klart!) Jag vidarebefodrar svar och din mailadress till bodystore, som utser vinnaren och skickar pris.

 Tävlingen pågår: 20100816 – 20100831

Vilken produkt ingår om man köper Charlotte Perrellis bok för 199kr på Bodystore.com?
1. Omega-3 kapslar
2. Yogamatta
3. Solkräm

Varför ska just du vinna boken ”Kan jag, kan du”?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments on Tävla här hos mig! Vinn Perrellis bok ”Kan jag, kan du”.

 1. Susanne
  17 augusti, 2010 at 18:27 (12 år ago)

  Hej! Jag behöver få in träning i min vardag. Och få bort min negativa inställning, att det är jobbigt och tråkigt att träna…

  Det ingår en yogamatta om man köper boken via bodystore.

 2. Viktoria A
  17 augusti, 2010 at 19:13 (12 år ago)

  En yogamatta ingår.
  Jag har nu hunnit läsa flera intervjuer med Charlotte Perelli och blir inspirerad av hennes väg till en vältränad kropp. Precis som hon, har jag aldrig tränat innan barnen och inte heller tror att jag kan få sådana där snygga välformade arm- och benmuskler. Så jag är nyfiken på om boken verkligen kan få mig dit.

 3. carro
  18 augusti, 2010 at 17:55 (12 år ago)

  En yogamatta ingår! Jag behöver lite inspiration från snygga Charlotte Perelli. OCh hon har så rätt, kan hon- KAN JAG!

 4. Lindah
  18 augusti, 2010 at 20:36 (12 år ago)

  En yogamatta får man med! Jag har gått och blæddrat i den boken i butikerna sedan den kom ut. Vill så gærna ha den før att få en førebild och en massa rolig motivation till att leva ett hælsosamt och roligt liv! Jag vill ha tillbaka den kropp som jag hade ett par år innan jag fick barn. Har alltid førsøkt træna och æta rætt men har inte riktigt lyckats, jag tror att boken kommer att hjælpa mig på vægen!

 5. Pia
  19 augusti, 2010 at 11:38 (12 år ago)

  Kul med din första tävling Hanna!
  Köper man boken ”Kan jag- kan du” från Bodystore får man dessutom en yogamatta.

  Jag har precis fått mitt andra barn, så förutom att få bort de sista kilona och gärna minska lite till för att förbättra kondisen och orka, behöver jag verkligen kunna träna hemma då amningen gör att jag ofta är fast här. Dessutom är jag i stort behov av att öka muskelmassan samt träna rygg då jag märker att jag lätt får ont när jag bär min efterlängtade bebis. Vidare snittades jag även denna gång och behöver därför bra magträning. Hoppas och tror boken kan vara både hjälpen och motivationen att nå detta så att jag helt obehindrat kan vara med mina underbara barn. Jag kan!

  pia.andersson@marstrandsskola.se

 6. Isabell
  23 augusti, 2010 at 12:48 (12 år ago)

  Hej,

  Man får med en Yogamatta.

  Efter 3 barn på 6 år är det tufft att komma igång med träningen och få det till en rolig del av vardagen, men jag ska lyckas och hoppas på at nå mitt mål. Med lite peppning går det säkert bättre och blir roligare!

 7. Mandisen
  23 augusti, 2010 at 16:55 (12 år ago)

  Det skulle vara kul att vinna boken för jag tränar bra hemma. Eftersom jag precis har börjat på mitt gymnasium så har jag mycket i skolan som gör att jag måste vara hemma tidigt eller helt enkelt vara hemma mycket. Och många tror säkert att att vi unga inte behöver någon bok att få tips ifrån eftersom vi är påhittiga och kan dra ut med kompisarna, men det är lite fel. Ibland måste vi också puschas och få tips. Om jag skulle vinna så kan jag och mina kompisar läsa och lära oss tillsammans istället för att bestämma tid och planera till passat på hälsohuset, som kostar. Det skulle vara roligt och bra att vinna boken helt enkelt. ( och så är den ju snygg att ha framme,hihi) och man kan bli påminnd om att ”ja,bannemig, jag kan också!”

  kram

 8. Kerstin Victorin
  23 augusti, 2010 at 18:12 (12 år ago)

  En yogamatta ingår.

  Jag är otränad som en skogaholmslimpa och behöver motiveras.

 9. SoffiZ-Oliwers mamma
  23 augusti, 2010 at 21:25 (12 år ago)

  Tack för tipset!!

  Det ingår en Yogamatta.
  Jag har äntligen kommit igång med träningen igen och tycker att det är jätteskoj! Jag behöver all pepp jag kan få för att inte sluta nu efter några veckor! Jag behöver bli fit igen!!

 10. Elin
  24 augusti, 2010 at 19:05 (12 år ago)

  En yogamatta ingår. Mina lår har börjat skavaa mot varandra när jag går!!! Jag behöver verkligen komma iform efter sommaren…

 11. Åsa Frödin
  26 augusti, 2010 at 16:24 (12 år ago)

  Trevligt med tips om hur man kan få vardagsträningen att fungera. Sen blir det intressant att prova yogamattan!

 12. Sara
  26 augusti, 2010 at 21:23 (12 år ago)

  Jag tror faktiskt inte att jag kan ibland, eftersom mina försök att ändra vanor hittills alltid gått i stöpet. Det vore kul att se om Perelli kan förmedla sitt budskap till och med till mig. Jag tvivlar på det…

  En yogamatta ingår.

 13. Jeanette
  27 augusti, 2010 at 12:15 (12 år ago)

  Svar på frågan:
  Yogamatta

  Jag tycker att jag ska vinna boken så att jag kan komma igång med träning hemma. Jag har 4 mil till ”stan” där gymmen finns. Det blir inte av att man åker dit för att träna. Springer en del men det blir så tråkigt i längden och behöver kompletteras m styrka/smidighet.

  Jag behöver dessutom komma i fin fysisk form inför en bukplastik (efter viktnedgång)jag ska göra i november.

  Hälsningar
  Jeanette

 14. Josefine
  28 augusti, 2010 at 07:44 (12 år ago)

  Yogamatta.
  Jag tycker jag skall vinna boken eftersom jag verkligen behöver komma i form. Födde min son nu den 25 augusti, och under min graviditet har jag gått upp 20 kg. De vill jag ha bort!

 15. Anna
  29 augusti, 2010 at 12:27 (12 år ago)

  ” när livet inte är n’n dans
  så känner man oftast till mans
  att det inte finns en enda chans
  att hinna träna någonstans.
  Man önskar då att möjligheten fanns
  att lösa denna patiens
  och nu finns boken som ger balans
  och ger oss forna dagars glans”
  Kan Charlotte, kan ja´
  Snälla, låt mig vinnaren få va´!

  Man får en yogamatta tillsammans med boken när man köper den via bodystore.

 16. Ia
  29 augusti, 2010 at 16:37 (12 år ago)

  Yogamatta.

  Behöver komma igång,har haft en jätte lång och jobbig sommar med sjuka barn och massor av hemska insekter så jag har knappt varit utan för dörren i sommar.

 17. Helena
  29 augusti, 2010 at 19:59 (12 år ago)

  Rätt svar är:
  2. Yogamatta

  Jag är en småbarnsmamma som verkligen skulle behöva komma igång och träna. Charlotte har ju verkligen lyckats, jag hoppas att vinna denna bok och få igång motivationen! =)

 18. Gittan
  31 augusti, 2010 at 21:23 (12 år ago)

  Till gymmet jag så gärna vill
  men tiden räcker inte alls till.
  Så jag vill ha tips o råd
  på att lösa denna tidskod.
  Tror lösningen på detta dilemma
  kan vara Charlottes bok om att träna hemma.

 19. Gittan
  31 augusti, 2010 at 21:33 (12 år ago)

  Svaret är: yogamatta! =)

  Till gymmet jag så gärna vill
  men tiden räcker inte alls till.
  Så jag vill ha tips o råd
  på att lösa denna tidskod.
  Tror lösningen på detta dilemma
  kan vara Charlottes bok om att träna hemma.

1Pingbacks & Trackbacks on Tävla här hos mig! Vinn Perrellis bok ”Kan jag, kan du”.


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Leave a Reply