Oopsies med mandelmjöl och fiberhusk

20140907-153813-56293470.jpg

Oopsies är ett bra brödalternativ, tycker jag. Det är dessutom galet lätt att göra och att variera. Har man i lite mandelmjöl och fiberhusk blir det lite mer att tugga. Sist blev det 3 varianter, som bara skiljer sig åt i slutet. Denna variant gjordes så här:

4 ägg
150 gram färskost
1 msk fiberhusk
1 msk mandelmjöl
Några nypor salt

Dela äggen, vispa vitorna med salt, vispa gulorna med färskosten. Rör ner mjöl och husk i äggulssmeten. Rör sedan ihop allt. Klicka ut på plåten och krydda. Variant 1 fick torkade örter, variant 2 fick flingsalt och variant 3 riven mozzarella. Grädda i ca 150-175 gradig ugn tills de är fasta och fina. Ca 15 minuter.

Det är jättegott med ost och groddar på. Sedan jag fick min BioSnacky har vi alltid färska groddar hemma, till salladen och pålägg. Håll utkik-det kan dyka upp en tävling snart!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply