Tävlingar där man kan vinna barn- och ungdomsböcker

Under läslovsveckan förra året kom jag på att jag kan starta ett inlägg kring boktävlingar och läsutmaningar. Då tänker jag främst på läsning för barn. Tipsa mig gärna om tävlingar, så raderar och uppdaterar jag när det är aktuellt.

Nu puffar jag upp den här tråden och raderar lite gammalt! Dags för julkalendertävlingar och lite annat.

Puff 16/12

Rabén och Sjögren lottar ut fem paket med böcker och tygpåse till ungdomsboken Norra Latin.

3 månader på Bookbeat kanske kan vara något? Jag klarar man inte utan ljudböcker. Just nu är jag inne på tredje boken i rad av Malin Persson Giolito, himla bra! Barnen lyssnar också, och det gillar jag . De läser också så klart, men när de läst klar för kvällen lyssnar de en stund. Då kan de liksom hoppa upp en nivå, välja en något svårare bok än de orkar läsa.

 

Triumf förlag har kalendertävlingar på instagram. Just nu kan man vinna pekböcker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Tävlingar där man kan vinna barn- och ungdomsböcker

  1. Yasmine
    5 december, 2016 at 09:21 (2 år ago)

    Åh, Godnatt Mister Tom minns jag från min barndom! 🙂

Leave a Reply