Välgörenhetsmatch för Akademiskas barnfond

Igår var vi på hockey. Jag älskar att gå på hockey men gör det lite för sällan. Men den här helgen passade det bra. Jan var ju bortrest, pappa kom in och vi hade inga andra planer. Dessutom var det gratis. När man blir bjuden på match brukar vi satsa lite extra på att sponsra på annat sätt. Vi köpte puckar till puckkastningen, trots att vi liksom redan vet att vi är chanslösa.

Sedan passade vi på att lägga en frivillig inträdessumma till Akademiska sjukhusets barnfond. Noria la också en liten slant från sin lilla plånbok. Sedan blev det lottdragning på dessa frivilligsummor. Och Noria vann! Hon hade lottnummer 77 och vann ett generöst presentkort på La Parilla, skänkt av Aspholmens fastigheter. Otroligt! Hon lovar att hela familjen ska få följa med och att vi ska äta trerätters. Vi ska självklart sätta in en extraslant till fonden snarast!

Först hade vi tänkt hålla det hemligt för Jan och gå i samband med att han fyller år i mars. Men vi klarade inte av att hålla det hemligt mer än 5 minuter efter att han kommit hem från Klövsjö. Vi vill ju gå på restaurang snart!

Det var kul att ha pappa med på hockeyn. Jag vet inte hur många matcher han och jag såg innan jag fick andra intressen i 16-17årsåldern. Varje vecka, samma plats. Vi var där tidigt, såg uppvärmningen, köpte korv, kollade på folk. Men nu var det många år sedan, typ 20 år, sedan vi var på hockey ihop. Men vi ska göra det igen. Tror det betydde lika mycket för pappa som för mig och barnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply