Vilmer vann

När vi kom hem igår låg en avi från posten i brevlådan. vi blev så nyfikna så vi var tvungna att åka upp och hämta ut det. Det stod på att det var från Johnson&Johnson så jag förstod nästan vad det var i. Vilmer ställde upp i en teckningstävling vid Natusans monter på underbara barn-mässan. Man skulle måla sitt favoritdjur eller det sötaste djuret eller något sådant och han satt ett bra tag och målade den kamel han nyss sett i Tunisien. Sedan skrev han helt själv också 🙂

Jag hann tänka att han kanske kammade hem första eller andrapriset. Men det var en övernattning på Rica Talk hotell eller en familjebrunch. Men det hade de nog inte skickat i ett paket. Det var 4 olika varianter av schampoo, dusch, balsam och någon annan mix + ett spraybalsam. Vilmer har redan gett bort en. Kan tyckte att grannen Max skulle få en när jag lämnade tillbaka lite kläder Vilmer hade fått låna.

Vinna är kul. Jag vinner inte så ofta, fast jag tycker jag ställer upp i en del tävlingar. Frågade Jan om det var friskt att sitta i soffan och tänka att ”jag vill vinna nåt, vad som helst” 🙂 Nja sa han, men sedan tänkte jag att vad tusan tänker alla de som köper triss, tippar hästar, går på bingo osv då. Och de betalar för att tävla, jag sitter mest vid datorn och tävlar jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply