Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016

Jag håller ögonen öppna för tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp under året. Jag rensar bort gamla tävlingar och uppdaterar när jag hittar en ny tävling. Tipsa mig gärna! Kanske behåller jag en länk om jag vunnit eller sponsrats med en startplats 🙂

De tävlingar som är aktuella hamnar här 🙂

Puff 30/5

  
NellieDellies (både facebook och instagram) kan man tävla om startplatser till Midnattsloppet. Jag gillar både NellieDellies och Midnattsloppet och tävlar så klart! Minns mitt första Midnattslopp för två år sedan. DÅ vann jag en startplats 10 dagar innan det var dags. Fram tills dess hade jag aldrig sprungit längre än 5 km, och fick lite bråttom….sprang milen tre gånger på en vecka för att veta att jag klarade det. Det gick fint under loppet också, även om en mil kändes längre då än det gör nu. Hoppas få springa i år igen.

Puff 29/5
Metro Mode ger sina bästa tips på hur man blir en bättre löpare samt tävlar in startplatser till Tjejmilen i september. Om några veckor startar också deras träningsprogram. Det ska jag kolla in! Och tävlat om startplatser gör jag också, så klart. Jag springer gärna loppet i år igen. Förra året var första gången, en trevlig upplevelse.

Puff 24/5

Hittills har det mest varit tävlingar med lopp för våren. Men nu har jag hittat en till inför hösten. Team Sportia har en tävling, en riktigt lyxig en, där man kan vinna en fin löparhelg, med startplatser, boende, resa och presentkort. Klart man tävlar! 15 km skulle vara toppen!

Puff 5/5

Kexchoklad tävlar ut startplatser till många olika lopp just. man motiverar och kan öka chanserna genom att tagga bild på instagram med #kexchokladrunning
Puff 23/3

Chiquita kan man anmäla intresse att springa med Chiquitarunners i Göteborgsvarvet, Midnattsloppet och/eller Stockholm halvmarathon.

Om jag har turen att vinna eller sponsras med en startplats hamnar det en liten blänkare.

Puff 14/5
Friskis och Svettis Stockholm lottade ut startplatser till STHLM10. Både jag och Jan vann varsin. Tack!! 15 juni i Rålambshovsparken. Vi hoppas på en fin sommarkväll!

 

Barnen ska springa Barnens hinderbana  på Fyrishov i sommar. Vi vann på deras instagramsida, jippi!

Barnen ska få springa Superior Kids och även bjuda med vänner, tack vare tävlingarna hos The life of Rosengren och Föräldrafitness.

Och när loppet under 2016 är avklarat får det stå här under ett tag 🙂

På Skittles instagramsida kunde man tävla om startplatser till The Color Run genom att lägga upp en bild på något kul som har samma färg som favoriten i Skittlespåsen. Jag har tävlat och barnen tävlade och barnen vann.  Vilmer och jag sprang och hade det jättebra. Vi försökte springa hela tiden, men det var många som gick.

Jag sprang VårRuset i Uppsala via Weleda. Det gick fint. Jag fick Anna på jobbet som sällskap och trots vädret fick vi fina tider.

Jag och Jan sprang Göteborgsvarvet. Vi vann startplats och tågbiljetter till löpartåget via SJ. Tack tack!

Frida och jag sprang i lag på WHHM, den ena 12 km och den andra 9 km. Vi vann startplats hos Urban Tribes och TomTom.

Jag sprang just Arena Run, Vi vann hos Huawei Mobile Sveriges facebooksida . Jättekul ett lopp vi varmt rekommenderar!

Jag vann startplats till Winter Run Stockholm på Hillevi Wahls blogg på Vardagspuls. Det blev ett härligt vinterlopp, lite blåsigt, men ändå härligt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments on Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016

 1. Pia
  8 mars, 2015 at 15:51 (1 år ago)

  Självklart får ni sova hos oss!

 2. Jeanette
  22 juni, 2015 at 19:42 (11 månader ago)

  Wow! Vilken tur du har som vunnit så många tävlingar!! 🙂
  Är imponerad av att Du hittar tävlingar överhuvudtaget…

  Springer ni på sönd i UA?
  Vi är bortresta så vi får ta ett eget 5 km race på orten! 🙂

  Kram på dig <3

  Jeanette

 3. Hanna
  23 juni, 2015 at 18:57 (11 månader ago)

  Ja, tanken är att vi springer på söndag.

  Jag letar efter tävlingar, och ställer upp i alla, typ. Såg att du gav dig på tjejmilentävlingen.

  Ha en skön bortavistelse.
  Kram

 4. Ulrika
  24 juni, 2015 at 15:25 (11 månader ago)

  Tack för tävlingstips! Vann startplats till tjejmilen! Hurra!!!
  /ulrika

 5. Kalles blogg
  17 mars, 2016 at 10:13 (2 månader ago)

  trevligt

 6. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (3 timmar ago)

  NellieDellies lottar ut startplatser, kolla deras Facebook. Jag vann två stycken!

 7. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (3 timmar ago)

  Till Midnattsloppet ska jag kanske förtydliga. 🙂

Leave a Reply