Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016

Jag håller ögonen öppna för tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp under året. Jag rensar bort gamla tävlingar och uppdaterar när jag hittar en ny tävling. Tipsa mig gärna! Kanske behåller jag en länk om jag vunnit eller sponsrats med en startplats 🙂

De tävlingar som är aktuella hamnar här 🙂

Puff 19/8

Jag har aldrig sprungit ett lopp utomlands men det är en dröm. Tänk att få resa och springa samtidigt 🙂 På o.b.  kan man vinna en startplats till Color Run i Sevilla som förstapris och startplatser till Color Rund night i Stockholm eller Göteborg om man har turen att bli veckovinnare. Jag tänker tävla!

Puff 15/8
Systrar i bergen tävlar ut VIP-platser till Tjejmilen på sin instagram. Jag är redan anmäld, men tävla du!

Puff 14/8
Finax tävlar ut startplatser till Tjejmilen om man lägger upp bild på en frukost som är bra uppladdning inför ett lopp. Info på deras facebooksida.

Puff 14/8
Seat born to run hittar man nu en tävling inför Lidingöloppet. Om jag skulle vinna får det nog bli 10km för min del.

Puff 3/8
Hos Team Sportia kan man tävla om startplatser till tre olika distanser på Lidingöloppet. Det är den första tävlingen jag sett om just LL, så jag hoppar på. Det är två år sedan jag sprang LL10 för tjejer, då var jag rätt nybliven löpare och fick ta i ordentligt i backarna.

Puff 27/7
Lofsan tävlar just nu ut startplatser till Stockholm halvmarathon. Klart jag tävlar, även om det känns tufft just nu att springa 21.1km. Men jag har klarat det förr!!

Puff 15/7
Actic tävlar ut 3 stycken startplatser till Stockholm halvmarathon, som går av stapeln 10 september. Jag tävlar om en plats, tänkte jag!

Puff 27/6
Intersport har återigen en tävling där man som medlem i klubben kan tävla om startplatser till ett flertal lopp under hösten. Tjejmilen är jag redan anmäld till, Tough Viking vågar jag inte delta i, men en halvmara vore nog bra för sommarens löpning.

Puff 23/3

Chiquita kan man anmäla intresse att springa med Chiquitarunners i Göteborgsvarvet, Midnattsloppet och/eller Stockholm halvmarathon.

Om jag har turen att vinna eller sponsras med en startplats hamnar det en liten blänkare.

 

Åh, jag ska få springa Tjejmilen i år med. Metro Mode ger sina bästa tips på hur man blir en bättre löpare samt tävlade ut startplatser till Tjejmilen i september. Tack för vinst, jag är anmäld nu. Tror jag får startgrupp 2.

Och när loppet under 2016 är avklarat får det stå här under ett tag 🙂

NellieDellies gav oss möjligheten att springa Midnattsloppet. Det var härligt. Tack!

Friskis och Svettis Stockholm lottade ut startplatser till STHLM10. Jag och Jan fick en fin kväll i Stockholm.

Barnen sprang Barnens hinderbana  tack vre vinst på deras egen instagram. De sprang också Superior kids tack vare The life of Rosengren och Föräldrafitness.

På Skittles instagramsida kunde man tävla om startplatser till The Color Run genom att lägga upp en bild på något kul som har samma färg som favoriten i Skittlespåsen. Jag har tävlat och barnen tävlade och barnen vann.  Vilmer och jag sprang och hade det jättebra. Vi försökte springa hela tiden, men det var många som gick.

Jag sprang VårRuset i Uppsala via Weleda. Det gick fint. Jag fick Anna på jobbet som sällskap och trots vädret fick vi fina tider.

Jag och Jan sprang Göteborgsvarvet. Vi vann startplats och tågbiljetter till löpartåget via SJ. Tack tack!

Frida och jag sprang i lag på WHHM, den ena 12 km och den andra 9 km. Vi vann startplats hos Urban Tribes och TomTom.

Jag sprang just Arena Run, Vi vann hos Huawei Mobile Sveriges facebooksida . Jättekul ett lopp vi varmt rekommenderar!

Jag vann startplats till Winter Run Stockholm på Hillevi Wahls blogg på Vardagspuls. Det blev ett härligt vinterlopp, lite blåsigt, men ändå härligt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments on Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016

 1. Pia
  8 mars, 2015 at 15:51 (1 år ago)

  Självklart får ni sova hos oss!

 2. Jeanette
  22 juni, 2015 at 19:42 (1 år ago)

  Wow! Vilken tur du har som vunnit så många tävlingar!! 🙂
  Är imponerad av att Du hittar tävlingar överhuvudtaget…

  Springer ni på sönd i UA?
  Vi är bortresta så vi får ta ett eget 5 km race på orten! 🙂

  Kram på dig <3

  Jeanette

 3. Hanna
  23 juni, 2015 at 18:57 (1 år ago)

  Ja, tanken är att vi springer på söndag.

  Jag letar efter tävlingar, och ställer upp i alla, typ. Såg att du gav dig på tjejmilentävlingen.

  Ha en skön bortavistelse.
  Kram

 4. Ulrika
  24 juni, 2015 at 15:25 (1 år ago)

  Tack för tävlingstips! Vann startplats till tjejmilen! Hurra!!!
  /ulrika

 5. Kalles blogg
  17 mars, 2016 at 10:13 (5 månader ago)

  trevligt

 6. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (3 månader ago)

  NellieDellies lottar ut startplatser, kolla deras Facebook. Jag vann två stycken!

 7. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (3 månader ago)

  Till Midnattsloppet ska jag kanske förtydliga. 🙂

 8. Jenny
  12 augusti, 2016 at 16:53 (2 veckor ago)

  Hej, tack för en super bra blogg. Jag har vunnit flera tävlingar tack vare dig:)

 9. Hanna
  14 augusti, 2016 at 18:27 (2 veckor ago)

  Vad roligt att höra Jenny! Menar du att du vunnit just startplatser?

Leave a Reply