Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016

Jag håller ögonen öppna för tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp under året. Jag rensar bort gamla tävlingar och uppdaterar när jag hittar en ny tävling. Tipsa mig gärna! Kanske behåller jag en länk om jag vunnit eller sponsrats med en startplats 🙂

De tävlingar som är aktuella hamnar här 🙂

Puff 15/7
Ida Warg har en tävling där man kan vinna startplatser till Midnattloppet och riktigt snygga outfits från Adidas.

Puff 15/7
Actic tävlar ut 3 stycken startplatser till Stockholm halvmarathon, som går av stapeln 10 september. Jag tävlar om en plats, tänkte jag!

Puff 8/7
Maxim har då och då tävlingar där man kan vinna startplatser. Just nu kan man få chansen att tävla om plats till Stockholm halvmarathon i höst. Det vore kul (!) och ett bra sätt att få mig att springa lite längre sträckor igen. Taggade ner lite efter Göteborgsvarvet men är sugen på att komma igång igen.

Puff 6/7
Nutrilett har en tävling där man kan vinna startplatser till Tjejmilen. Jag är redan anmäld, men tipsar er då sällskap alltid är kul!

Puff 27/6
Intersport har återigen en tävling där man som medlem i klubben kan tävla om startplatser till ett flertal lopp under hösten. Tjejmilen är jag redan anmäld till, Tough Viking vågar jag inte delta i, men en halvmara vore nog bra för sommarens löpning.

Puff 30/5


NellieDellies (både facebook och instagram) kan man tävla om startplatser till Midnattsloppet. Jag gillar både NellieDellies och Midnattsloppet och tävlar så klart! Minns mitt första Midnattslopp för två år sedan. DÅ vann jag en startplats 10 dagar innan det var dags. Fram tills dess hade jag aldrig sprungit längre än 5 km, och fick lite bråttom….sprang milen tre gånger på en vecka för att veta att jag klarade det. Det gick fint under loppet också, även om en mil kändes längre då än det gör nu. Hoppas få springa i år igen.

 

Puff 5/5

Kexchoklad tävlar ut startplatser till många olika lopp just. man motiverar och kan öka chanserna genom att tagga bild på instagram med #kexchokladrunning

Puff 23/3

Chiquita kan man anmäla intresse att springa med Chiquitarunners i Göteborgsvarvet, Midnattsloppet och/eller Stockholm halvmarathon.

Om jag har turen att vinna eller sponsras med en startplats hamnar det en liten blänkare.

 

Åh, jag ska få springa Tjejmilen i år med. Metro Mode ger sina bästa tips på hur man blir en bättre löpare samt tävlade ut startplatser till Tjejmilen i september. Tack för vinst, jag är anmäld nu. Tror jag får startgrupp 2.
Friskis och Svettis Stockholm lottade ut startplatser till STHLM10. Både jag och Jan vann varsin. Tack!! 15 juni i Rålambshovsparken. Vi hoppas på en fin sommarkväll!

 

Barnen ska springa Barnens hinderbana  på Fyrishov i sommar. Vi vann på deras instagramsida, jippi!

Barnen ska få springa Superior Kids och även bjuda med vänner, tack vare tävlingarna hos The life of Rosengren och Föräldrafitness.

Och när loppet under 2016 är avklarat får det stå här under ett tag 🙂

På Skittles instagramsida kunde man tävla om startplatser till The Color Run genom att lägga upp en bild på något kul som har samma färg som favoriten i Skittlespåsen. Jag har tävlat och barnen tävlade och barnen vann.  Vilmer och jag sprang och hade det jättebra. Vi försökte springa hela tiden, men det var många som gick.

Jag sprang VårRuset i Uppsala via Weleda. Det gick fint. Jag fick Anna på jobbet som sällskap och trots vädret fick vi fina tider.

Jag och Jan sprang Göteborgsvarvet. Vi vann startplats och tågbiljetter till löpartåget via SJ. Tack tack!

Frida och jag sprang i lag på WHHM, den ena 12 km och den andra 9 km. Vi vann startplats hos Urban Tribes och TomTom.

Jag sprang just Arena Run, Vi vann hos Huawei Mobile Sveriges facebooksida . Jättekul ett lopp vi varmt rekommenderar!

Jag vann startplats till Winter Run Stockholm på Hillevi Wahls blogg på Vardagspuls. Det blev ett härligt vinterlopp, lite blåsigt, men ändå härligt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments on Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016

 1. Pia
  8 mars, 2015 at 15:51 (1 år ago)

  Självklart får ni sova hos oss!

 2. Jeanette
  22 juni, 2015 at 19:42 (1 år ago)

  Wow! Vilken tur du har som vunnit så många tävlingar!! 🙂
  Är imponerad av att Du hittar tävlingar överhuvudtaget…

  Springer ni på sönd i UA?
  Vi är bortresta så vi får ta ett eget 5 km race på orten! 🙂

  Kram på dig <3

  Jeanette

 3. Hanna
  23 juni, 2015 at 18:57 (1 år ago)

  Ja, tanken är att vi springer på söndag.

  Jag letar efter tävlingar, och ställer upp i alla, typ. Såg att du gav dig på tjejmilentävlingen.

  Ha en skön bortavistelse.
  Kram

 4. Ulrika
  24 juni, 2015 at 15:25 (1 år ago)

  Tack för tävlingstips! Vann startplats till tjejmilen! Hurra!!!
  /ulrika

 5. Kalles blogg
  17 mars, 2016 at 10:13 (4 månader ago)

  trevligt

 6. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (2 månader ago)

  NellieDellies lottar ut startplatser, kolla deras Facebook. Jag vann två stycken!

 7. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (2 månader ago)

  Till Midnattsloppet ska jag kanske förtydliga. 🙂

Leave a Reply