Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2017

Jag håller ögonen öppna för tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp under året. Jag rensar bort gamla tävlingar och uppdaterar när jag hittar en ny tävling. Tipsa mig gärna! Kanske behåller jag en länk om jag vunnit eller sponsrats med en startplats 🙂

De tävlingar som är aktuella hamnar här 🙂

Puff 22/6
STHLM Urban Trails foto.

Bilden lånad av Sthlm Urban Trail på facebook 

13 augusti går STHLM Urban trail av stapeln. Det vore skj att springa. Jag blir alltid så lockad av alla snygga trappor när vi är på besök i Stockholm, antar att många av dem finns med i loppet. Banan är fortfarande lite hemlig. Man kan tävla om startplatser genom att gissa vad som gömmer sig på bilderna. Jag har tävlat!

Puff 10/6

bilden kommer från MåBra

hth lottar ut startplatser till Tjejmilen. Tävlingen hittas på MåBra . Blir lite full i skratt att det är just hth. När jag var liten använde mamma hth för jämnan. Jag tror att jag nästan trodde att hth betydde typ hudkräm, håtihå 🙂

Puff 20/5


Team Sportia har en tävling där man kan vinna startplatser till de olika distanserna under lidingöloppshelgen.

 

 

Puff 24/1

Jag har aldrig sprungit ett marathon och är inte säker på att jag vill heller. Jag tror inte mina knän klarar alla mil det tar att träna och jag tror inte mitt psyke klarar att nöta och nöta så långt och så länge innan. Men Jan är nog lite sugen. Han sprang 2012, det året det spöregnade och var kallt. Vi åkte inte dit då, ville inte stå med två små barn där i det vädret. Men nu är de stora! Och de är alltid sugna på en tur till Sthlm. Så jag tänker tävla om en plats åt honom i Friskvårdsmagasinets tävling.

Puff 14/1

Med taggen #springigbg kan man vinna startplats till drömloppet i Göteborg. Jag vill så gärna springa Varvet i år också, så jag kommer att tävla.  Läs mer här.

Puff 4/1

Nu har Kexchokladrunning lagt upp de lopp man kan vinna startplatser till. Jag är sugen på flera av dem. Midnattsloppet och Göteborgsvarvet står högt på listan över lopp jag gärna deltar i. Så givetvis tänker jag tävla!

 

Om jag har turen att vinna eller sponsras med en startplats hamnar det en liten blänkare.

Verum lottade du startplatser till Vårruset. Jag vann och ska få springa med Frida. Jättekul!

Förra året sprang jag och Jan Sthlm10. Det var ett fint lopp, i centrala delarna av Stockholm. Det var varmt och skönt och vi var barnfria! Vi ska få springa  i år också, tack vare Maxims utlottning.
Nu är det snart dags Gropen Extreme. Jan ska springa i år med, och kommer att klara det galant. Jag vann en startplats till Vilmer hos Celsius. Han ska få springa 3.5kilometersbanan 🙂

Och när loppet under 2017 är avklarat får det stå här under ett tag 🙂

Jan sprang Tunnel Run. Min motivering handlade om att ge den till Jan i födelsedagspresent, så så fick det bli. Tack, Risenta!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments on Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2017

 1. Pia
  8 mars, 2015 at 15:51 (2 år ago)

  Självklart får ni sova hos oss!

 2. Jeanette
  22 juni, 2015 at 19:42 (2 år ago)

  Wow! Vilken tur du har som vunnit så många tävlingar!! 🙂
  Är imponerad av att Du hittar tävlingar överhuvudtaget…

  Springer ni på sönd i UA?
  Vi är bortresta så vi får ta ett eget 5 km race på orten! 🙂

  Kram på dig <3

  Jeanette

 3. Hanna
  23 juni, 2015 at 18:57 (2 år ago)

  Ja, tanken är att vi springer på söndag.

  Jag letar efter tävlingar, och ställer upp i alla, typ. Såg att du gav dig på tjejmilentävlingen.

  Ha en skön bortavistelse.
  Kram

 4. Ulrika
  24 juni, 2015 at 15:25 (2 år ago)

  Tack för tävlingstips! Vann startplats till tjejmilen! Hurra!!!
  /ulrika

 5. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (1 år ago)

  NellieDellies lottar ut startplatser, kolla deras Facebook. Jag vann två stycken!

 6. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (1 år ago)

  Till Midnattsloppet ska jag kanske förtydliga. 🙂

 7. Jenny
  12 augusti, 2016 at 16:53 (11 månader ago)

  Hej, tack för en super bra blogg. Jag har vunnit flera tävlingar tack vare dig:)

 8. Hanna
  14 augusti, 2016 at 18:27 (11 månader ago)

  Vad roligt att höra Jenny! Menar du att du vunnit just startplatser?

 9. Jenny
  4 maj, 2017 at 17:59 (2 månader ago)

  Förlåt sent svar ( 9 mån ), ja, startplatser:) så kul, tack för alla tips!

Leave a Reply