Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2017

Jag håller ögonen öppna för tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp under året. Jag rensar bort gamla tävlingar och uppdaterar när jag hittar en ny tävling. Tipsa mig gärna! Kanske behåller jag en länk om jag vunnit eller sponsrats med en startplats 🙂

De tävlingar som är aktuella hamnar här 🙂

Puff 23/2

VårRuset var det första lopp jag deltog i. Jag minns hur glad jag var att jag klarade 5 km. Det regnade och jag hade för tunga och blöta kläder på mig, men var nöjd ändå! Jag vill gärna springa i år också, fjärde året i rad i så fall! Jag hittade en tävling på Må Bra-bloggen hos Kristina, och tänker maila på stört! 

Puff 24/1

Jag har aldrig sprungit ett marathon och är inte säker på att jag vill heller. Jag tror inte mina knän klarar alla mil det tar att träna och jag tror inte mitt psyke klarar att nöta och nöta så långt och så länge innan. Men Jan är nog lite sugen. Han sprang 2012, det året det spöregnade och var kallt. Vi åkte inte dit då, ville inte stå med två små barn där i det vädret. Men nu är de stora! Och de är alltid sugna på en tur till Sthlm. Så jag tänker tävla om en plats åt honom i Friskvårdsmagasinets tävling.

Puff 14/1

Med taggen #springigbg kan man vinna startplats till drömloppet i Göteborg. Jag vill så gärna springa Varvet i år också, så jag kommer att tävla.  Läs mer här.

Puff 4/1

Nu har Kexchokladrunning lagt upp de lopp man kan vinna startplatser till. Jag är sugen på flera av dem. Midnattsloppet och Göteborgsvarvet står högt på listan över lopp jag gärna deltar i. Så givetvis tänker jag tävla!

Puff 13/10
Kanske inte en tävling i ordets rätta bemärkelse men väl värt att tipsa om. Jag såg att Womens Health söker fyra taggade läsare att springa Arena Run. Jag är läsare och jag är alltid taggad på lopp. Jag sprang Arena Run förra året och gör gärna om det igen. Det är en verklig utmaning för mig, på många sätt. Jag kommer inte först över hindren, men lubbar på rätt bra i gångarna och trappirna runt arenan. Jag kommer att ansöka!

 

Om jag har turen att vinna eller sponsras med en startplats hamnar det en liten blänkare.

 

Och när loppet under 2016 är avklarat får det stå här under ett tag 🙂

Jag och Vilmer vann startplats hos Fanny. Vi ska springa The Color Run Night.

Jag sprang Lidingöloppets rosa bandet, 10 km, tack vare Seat born to run

Metro Mode gav mig möjligheten att springa Tjejmilen!

NellieDellies gav oss möjligheten att springa Midnattsloppet. Det var härligt. Tack!

Friskis och Svettis Stockholm lottade ut startplatser till STHLM10. Jag och Jan fick en fin kväll i Stockholm.

Barnen sprang Barnens hinderbana  tack vre vinst på deras egen instagram. De sprang också Superior kids tack vare The life of Rosengren och Föräldrafitness.

På Skittles instagramsida kunde man tävla om startplatser till The Color Run genom att lägga upp en bild på något kul som har samma färg som favoriten i Skittlespåsen. Jag har tävlat och barnen tävlade och barnen vann.  Vilmer och jag sprang och hade det jättebra. Vi försökte springa hela tiden, men det var många som gick.

Jag sprang VårRuset i Uppsala via Weleda. Det gick fint. Jag fick Anna på jobbet som sällskap och trots vädret fick vi fina tider.

Jag och Jan sprang Göteborgsvarvet. Vi vann startplats och tågbiljetter till löpartåget via SJ. Tack tack!

Frida och jag sprang i lag på WHHM, den ena 12 km och den andra 9 km. Vi vann startplats hos Urban Tribes och TomTom.

Jag sprang just Arena Run, Vi vann hos Huawei Mobile Sveriges facebooksida . Jättekul ett lopp vi varmt rekommenderar!

Jag vann startplats till Winter Run Stockholm på Hillevi Wahls blogg på Vardagspuls. Det blev ett härligt vinterlopp, lite blåsigt, men ändå härligt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments on Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2017

 1. Pia
  8 mars, 2015 at 15:51 (2 år ago)

  Självklart får ni sova hos oss!

 2. Jeanette
  22 juni, 2015 at 19:42 (2 år ago)

  Wow! Vilken tur du har som vunnit så många tävlingar!! 🙂
  Är imponerad av att Du hittar tävlingar överhuvudtaget…

  Springer ni på sönd i UA?
  Vi är bortresta så vi får ta ett eget 5 km race på orten! 🙂

  Kram på dig <3

  Jeanette

 3. Hanna
  23 juni, 2015 at 18:57 (2 år ago)

  Ja, tanken är att vi springer på söndag.

  Jag letar efter tävlingar, och ställer upp i alla, typ. Såg att du gav dig på tjejmilentävlingen.

  Ha en skön bortavistelse.
  Kram

 4. Ulrika
  24 juni, 2015 at 15:25 (2 år ago)

  Tack för tävlingstips! Vann startplats till tjejmilen! Hurra!!!
  /ulrika

 5. Kalles blogg
  17 mars, 2016 at 10:13 (12 månader ago)

  trevligt

 6. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (9 månader ago)

  NellieDellies lottar ut startplatser, kolla deras Facebook. Jag vann två stycken!

 7. Emma
  30 maj, 2016 at 14:23 (9 månader ago)

  Till Midnattsloppet ska jag kanske förtydliga. 🙂

 8. Jenny
  12 augusti, 2016 at 16:53 (7 månader ago)

  Hej, tack för en super bra blogg. Jag har vunnit flera tävlingar tack vare dig:)

 9. Hanna
  14 augusti, 2016 at 18:27 (7 månader ago)

  Vad roligt att höra Jenny! Menar du att du vunnit just startplatser?

Leave a Reply