10 minuter i timmen

   


  

  

 Vi bestämde oss för en dag hemma. Barnen ville leka med kompisarna som kom hem igår men som vi inte hann träffa då vi själva var borta sent in på kvällen. Dessutom skulle det ju bli regnigt efter 14. Så en dag hemma blev det. 

Jag låg i solen och lyssnade på bok en god stund. Och funderade på när, var och hur jag skulle träna. Strax före lunch kom jag på att jag skulle göra något nytt.  Jag bestämde mig för att köra rejäla pulshöjare 10 min/påbörjad timme. Hopp på låda, blandade småhopp i trädgården, step up mot altanen, 10-minutersjogg mm. 

Bland de bästa stunderna var den efter 20. Då multitaskade jag rejält. Slog på Allsång på Skansen live på iPaden, stekte plättar till morgondagens utflykt och dansade till musiken, benböjde vid spisen och fick till en schysst puls då med. 

Sista intervallet blev en 2.5-kilometersjogg, jätteskönt ute då strax efter 23. Och skönt att ”unna mig” att bara springa så kort, att veta redan innan att nej då, det blir inte så långt och jobbigt! 

Detta gör jag om, någon mer hemmadag. Nu behövs en dusch, tro mig 🙂 Sedan hopp i säng, blev smsad på eftermiddagen om jag kunde hoppa in på städ imorgon igen….dags för många steg igen! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply