10 minuter om dagen

Nu har det verkligen gått lång tid sedan jag skrev. Inte för att jag varit sysslolös direkt utan för att jag liksom glömt bort. Corona kom emellan, stoppade alla kul event och lopp.

Nu ska jag försöka komma igång igen!

Imorgon är det 10 juni. Första dagen utan lektioner. Första dagen med jobbstart kl 9. Det kanske är nu jag kan få till morgonjogg. Jag har fryst mitt actic-kort en månad from imorgon och ska köra hemma istället. Det har helt enkelt blivit för lite gym nu under corona och svårare att få plats på pass.

10 minuters jogg om dagen från 10 juni till 10 juli. Jag ska hitta nya slingor att springa varje gång. Försöka springa olika tider på dygnet och med lite olika fokus/tankar varje gång. Och jag vill ha sällskap. Jag vill gärna få meddelandet ”får jag vara dagens sällskap?”

Kanske vill du haka på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply