Underbara barn

20121013-180402.jpg

20121013-175910.jpg

Nu är vi hemma från mässan. Det blev en trevlig dag, men är lite trött nu. Jag vaknade 6.43 i morse (no kidding, alltid 6.43, spooky!) tog mig ett bad, klädde på mig en ny klänning dagen till ära.

Vi kom lagom dit för att se Galaxa uppträda, sedan Radioapan och efter det en fika. Några fynd blev det. Köpte två vinterklänningar till Noria från Name it och ett par illgröna mysbyxor med mudd till Vilmer. Och så några produkter ur weledas calendulaserie.

Gick tipsrunda hos KF- Vilmers förslag då han minns från förra året. Han var förvånansvärt duktig på miljöfrågor 🙂 Nu är det bara att hoppas att han vinner. Fem tävlingar tror jag de deltog i idag, mina små troll.

Noria har dessutom jagat runt efter Name it-maskoten och kramat den flera gånger. Brandförsvarets maskot, Snobben, någon grön teletubbie har också fått sig en kram. Förr var hon ju så rätt för de som var utklädda, nu nästan blundar hon och njuter när hon kramar dem 🙂 Hon har också passat på att krama Nassim al Fakir som uppträdde och signerade affischer till de som köpte. Vi köpte! Hon fick en kram och berättade att hon sett honom på mammas TV. Han var glad och sprallig och jag blev sugen på att klämma på hans muskler 🙂

Vilmer berättar stolt om sin verktygslåda. Han och Jan gick in till Hem- och villamässan där de pysslade lite.

Bra dag, helt enkelt. Tid med familjen och några nya intryck är det bästa som finns.

Gillar du mässor? Håll du utkik för inom några dagar startar jag en tävling där du kan vinna biljetter till Allt för hälsan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Underbara barn


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply