Kalas

20140614-142219.jpg 20140614-142227.jpg 20140614-142240.jpg Norias och Majas kalas är avklarat och det blev väldigt lyckat. Fixa egna grillspett, måla masker med fina färger och glitter, dansa sönder ballonger i utbyte mot en godispåse och lek i trädgården. Goda bär med glass och mumsiga chokladbollar.

Det var kul och praktiskt att ha kalas ihop med någon annan när samarbetet funkade så fint! Susanne fixade det som behövdes till spetten, och jag det som de skulle fika på.

Jag provade en Happy birthday-sockerkaksform som jag vann hos Bambi i en Pyrextävling förut. Passade perfekt en dag som denna. Den kommer jag garanterat

jag är lite trött nu. Vi var ute med Jans jobb igår. Jättekul att få vara med som respektive. Jag träffade en gammal kursare som är sambo meden relativt ny kille på Jans jobb. Det bjöd på jättefin matoch reggaeband. Jag tog det väldigt lugnt med vinet och var hemma strax efter midnatt, men när jag klev upp vid 7 var jag ändå lite trött efter en intensiv vecka. Nu ska jag mumsa på diverse rester, dricka kaffe, rocka med rockringen Noria fick och packa lite till imorgon då vi åker till Skepparholmen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply