2 veckor till Nordic extreme running

20141018-121948-44388371.jpg

Idag är det två veckor kvar till Nordic Extreme Running och jag sitter och funderar över uppladdning. Det är ju inte så att jag ska uppnå något med blodigt allvar, men alltid kul med målinriktad träning i alla fall. Det jag tänker är att jag vill kunna springa hela distansen. Jag vill kunna hålla balansen i taskig terräng. Och jag vill inte stuka fötterna. Så jag har satsat lite extra på träning för vaderna på gymmet. Jag har också tränat stabiliteten runt fötterna genom att göra utfall på mig AirPad, där det liksom vobblar lite hit och dit.

Igår gav jag mig ut på en snabb kort runda, för att liksom komma igång. Jag har inte sprungit utomhus så mycket sedan Lidingöloppshelgen, vilket är 3 veckor sedan. Jag sprang 3 km igår och sedan blev det en sväng på gymmet också. Idag tog jag en 3kilometersrunda igen och avslutade med ett hundratal squats, hopp, v-steg, grundsteg, tripplar i step up-version med altanen som bräda. Pulsen gick upp och grannar fick nåt att skratta åt 🙂

Det är ganska varmt ute fortfarande, och jag hade mössa. Men ändå fick jag ont i öronen, som sedan ger huvudvärk. Jag kommer att behöva fundera över vad man ska ha på huvudet för att klara det. Mina gamla öroninflammationsöron från barnaåren som spökar, gissar jag!

Jag måste börja fundera på vad jag ska springa i, helt enkelt. Jag började ju löpträna i våras, och har mest sommarkläder. Löparmössa, flossad löpartröja, varmare tights, kompressionsstrumpor skulle kännas lyxigt, inte bara för loppet utan för möjligheterna att hålla i löpningen under vinterhalvåret.

20141018-121950-44390207.jpg

20141018-121949-44389290.jpg

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply