Vasaloppsfrukost

IMG_1930Jag tycker att traditioner är viktiga. Jag tycker att man ska samlas kring olika saker, att tillsammans intressera sig för något så att säga. Det vi ägnar denna söndagsmorgon åt är så klart Vasaloppet. Det är inte så att jag är tokintreserad av att titta på det i 4 timmar i sträck. Det är ju inte barnen heller. Men det är mysigt att göra det ihop. Vi dricker kaffe och blåbärssoppa och käkar nybakade frallor, fulla med frön.

Ute skiner solen, men det blåser så, så vi unnar oss en förmiddag inomhus, med mysbyxor, sverigetröja, sittpuff i vardagsrummet mm Vilmer passar på att göra klart det sista på sin läxa också, att måla djuren i The big five. Han skulle skriva faktameningar om ett land och valde Kenya. Åh, vad vi drömmer om en resa till Masai mara!

Jan ska tävla med den där bilden, hos Risenta. Han vill ju också få en chans att vinna en startplats till Göteborgsvarvet 🙂 Tänk om vi skulle ha tur. oavsett om en eller båda vinner så innebär det ju en semester i Göteborg och en chans att träffa Pia med familj igen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Vasaloppsfrukost

  1. Pia
    8 mars, 2015 at 15:49 (8 år ago)

    Håller tummarna!

Leave a Reply