Skölja munnen med kokosolja


 Dagen efter operationen! Svullen som tusan, kan knappt öppna munnen, ont, ledsen. Tack och lov lite bättre nu på eftermiddagen, efter ipren, vill i alla fall se film och ta på sig onepiece. Bilden visar den andra sidan, fick inte lägga upp bild på monstersidan!

Jag fick i henne smoothie. Det gillas ju i vanliga fall också, så bara hoppas att hon inte förknippar det med smärta från nu 🙂 Försöker pumpa i så mycket som möjligt i smoothien, d+k-vitamin, msm, probiotika, kokosolja mm sådant som är bra för henne nu. Sedan mättande kvarg och banan, lite jordnötssmör för extra fett och så solroslecitin.

När hon sugit i sig allt gick hon med på att skölja munnen med ljummen kokosolja. Det har bra anti-bakteriella egenskaper och passar bra för munvård, speciellt nu när vi inte vill att det ska bli inflammation i det rätt stora hålet inne i käken eller i stygnen utanpå. Vi passar på att gnugga bort tejprester, lindra sveda efter klisterlappar på bröstkorgen, smörja läppar och massera lite också 🙂

Jag använder just nu Vitapranas från Bodystore och en annan som också är ekologisk från Fitnessguru.

Nu ska vi se Minionerna en stund, tills Jan kommer från jobbet. Då far jag upp till sjukan igen, för att hälsa på pappa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply