EOS läppbalsam

IMG_3010

 

Schvupp sa så torkade läpparna ihop på oss alla igår. Vi var liksom inte riktigt beredda, har knappt behöva läppcerat på flera veckor. Men nu var det dags att plocka fram igen. Båda barnen är röda under underläppen. Jag är inte röd och inte så torr heller, men känner mina läppar svida.

Noria vill gärna ha med sig i väskan. Hon har gått och suktat efter ett EOS som legat oöppnat i lådan ett tag. Idag fick hon ta det med sig. Det smakar så gott! Blir så nyfiken på övriga smaker. Man kan köpa 3-pack på Bodystore, eller prova en smak i taget.

Vi använder bara ekologiska läppcerat, utan mineraloljor och annat som ger en känsla på ytan och en annan inifrån. Med fina oljor och andra verksamma naturliga ämnen hjälper man huden att återfetta sig själv och man slipper smörja och smörja och ändå tycka att det bara blir värre och värre. Det finns numera flera märken att välja på. Vi har testat Naked Lips, EOS, Hurraw, Rosenserien, Care of Gerd och Urtekram. Jag tycker att det kan vara en bra liten extrapresent till någon så där på hösten och vintern.

Novaconcept har en tävling på deras instagramsida där man kan vinna läppcerat från Crazy Rumors. De har jag aldrig testat, så slänger mig in i tävlingen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply