Ljuva lördag

IMG_3038

Jag har träningsvärk idag. I hela ryggpartiet. Det är ofta så, att jag kan köra rätt hårt med benen utan att få så mycket träningsvärk i rumpa och ben, men överkroppen tål inget. Det är väl för att jag är svagare där gissar jag!

hade tanken på att åka till gymmet med Frida i morse, men sov länge, ville ha långfrukost och så var det det där med träningsvärken då. Men minst 30 minuter träning om dagen är det som gäller, så det blev en löparrunda istället. Skönt! Det flöt på bra, även om underlaget var svårt. Det har snöat lite, och det är halt. Dessutom sprang jag en del på lennakattenspåret, som ju var halt, hårt och stenigt, men fint. det är vackert att springa där, som en öppen tunnel, spåret rakt fram bara, med mycket öppet runt om. Blir filosofisk av sådant!

Lördagsförmiddagar är härliga. Speciellt när jag faktiskt lyckades sova ut idag. Min fitbit säger att jag sovit bra 🙂 Den visar liksom när jag vaknat och rört mig och hur länge 🙂 Jag fick en stjärna i morse….

Jag gjorde sedan en mättande smoothie, som skulle ge energi till löpningen. Mandelmjölk, mandelsmör, solroslecitin och magnesium AEP från Helhetshälsa, frysta bananer och så en matsked av mitt nya spirulinapulver från Vitaprana. Det kom i bloggboxen från Bodystore för ett tag sedan, men öppnades först idag. Det blev riktigt gott och kändes bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply