Kvällspromenad i minusgrader

 

När jag väl skulle gå och lägga mig var jag inte så trött, så klart. Framåt 23.30 när Jan och Vilmer hade en halvtimme kvar av filmen och Noria hoppade i säng bestämde jag mig för att ta en promenad. Jag har verkligen börjat uppskatta kvällspromenader. Det är skönt att gå ut i mörkret med en bra bok i lurarna!

Det var varmt och blött ute igår men när jag gick ut i natt var det minusgrader och således galet halt. Jag vågade mig på att jogga lite då och då men annars blev det mest gång. Jag passade på att prova min nya Multiwear Endura Multitube. Och jag är jättenöjd! Den hittas på Cykelkraft.se och finns i svart också.

Jag är gammalt öronbarn. Jag klarar inte av att bli kall om öronen och det får inte blåsa in i dem alls. Då gör det ont direkt. Samtidigt får jag väldigt lätt huvudvärk om det sitter åt något på huvudet (typ solbrillor på huvudet, diadem) vilket gör att många fina mössor här hemma inte används då de sitter lite hårt åt vid pannan. Denna var perfekt. Så mjuk och tunn, väger inget och sitter verkligen inte åt. Men eftersom det är merinoull är det så varmt ändå. Kommer bli en ny favorit. Jag tror att jag ska köpa lite reflexgarn eller liknande att fästa på så passar den ännu bättre till vinterlöpningen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Kvällspromenad i minusgrader

Leave a Reply