30 minuter om dagen i oktober

   
 
Nu är det oktober! Jag hoppas så att oktober tar vid i samma fina stil som september. Jag tycker om hösten, njuter av färgerna och friskheten i luften. 

Nu är mina lopp avklarade, men jag ska hålla i löpningen. Jag ska utmana mig själv, starta min egen runstreak. Vill du haka på? 30 minuter om dagen hela oktober. Försök få till det utomhus. Försök hitta vackra saker att titta på och kanske fota då och då! 

Det kan delas ut små gåvor längs oktobervägen, ska se vad jag kan knåpa ihop.  Inga krav på distans och fart, försök bara ge kroppen de 30 minuter med bra puls som den behöver varje dag.  Tagga med #30omdagenioktober om du lägger upp någongång. 

Jag tar hjälp av min fitbit. Den har pulsmätare. Jag vet att jag behöver småjogga i alla fall för att komma upp i fatburn, ellee gå fort och rusha lite ibland. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on 30 minuter om dagen i oktober

  1. Gita
    2 oktober, 2016 at 10:11 (8 år ago)

    Jättekul idé. Har man hakat på så finns det ingen återvändo! Jag antar utmaningen och därmed – klockan börjar ticka NUuuuuui!

  2. Carina
    2 oktober, 2016 at 13:00 (8 år ago)

    Underbar idé! Jag hänger på. I går gick jag ett par timmar med mitt barnbarn, tyvärr inte i max-fart men jag rörde ändå på mig.

Leave a Reply