4.2 km istället för 4.2 mil

Jag har varit trött den här veckan. Ingen löpning sedan i måndags och inget besök på gymmet heller. Jag har somnat efter jobbet, men mått bra i övrigt. Efter att ha sovit bra i natt bestämde jag mig för att springa på förmiddagen, och valde 4.21km lite på skoj. Det var typ vad jag orkade idag, efter en lite frukost. Det var kvavt som 17 också och jag hade hög puls. 

Det kändes skön efteråt dock. Men sedan blev jag svag, flimmer framför ögonen men inget illamående eller yrsel eller så, bara flimmer. Haft ett tryck över ögonen resten av dagen och varit lite låg…gissar att det inte är värre än att energin är lite låg. 

Ska det vara helt rätt har jag 810 meter kvar på min mil, får fixas imorgon. Det krävs mycket för att jag ska smita från dealen, att springa milen varje vecka. Börjar man nalla på det, hitta ursäkter, så förlorar man snart fler veckor. No retreat, no surrender!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply