5km för Världens Barn

   

  

 Idag fick jag sällskap under mina 30 minuter. Jag och Vilmer deltog i loppet för Världens Barn, 5 km med start vid Usif. 

Det var ett skönt lopp. Fin bana, positiv stämning. Linda ”I’m a runner” skötte bra uppvärmning och jag fick en kram av Radioapan (Vilmer vägrade!). Vi joggade ihop och peppade varandra. Vi såg till att ta på oss lite färgglada kläder också, det är ju ”färgglada onsdagar” som gäller!  Men måste se till att skaffa fler färgglada varmare kläder om jag nu ska springa hela hösten. 

Har du sprungit eller konditionstränat idag? Kanske tom i färgglada kläder? Delta i utmaningen, kommentera, blogga, facebooka eller instagramma. Det vore så kul att se om jag lyckats få med någon. 

Läs mer här 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on 5km för Världens Barn

  1. Gita
    5 oktober, 2016 at 19:46 (8 år ago)

    Mig har du fått med! Vilken tur jag hade att jag såg din utmaning! Och – så klart att jag var ute idag också! I färgglad jacka och (hör och häpna) guldiga byxor ! Skönt var det också fast lite kyligt.

Leave a Reply