6 km på måndagen

Nu när vinden viner och snöblandad regn fyller luften är jag rysligt glad att jag kom ut redan i måndags. Då tänkte jag springa 4 km, rätt snabbt ändrade jag mig till 5 km och sedan blev det 6 km ändå.  Sprang i mörker, utan vägbelysning. Reflexväst, reflexer vid smalbenet och så ett orange blinkande band runt huvudet!  

Jag har alltså kommit mer än halvvägs denna vecka. Nu är det alltså max 24 minuter kvar om detta väder håller i sig.  Mer än 6 minuter per km lär jag inte behöva oavsett väder. Inga ursäkter i världen bör kunna rå på detta. Räknar man på det så ser man ju hur lite tid 10km tar om man har dn vecka på sig. Det ska gå, hela året, ihop med ca 3-4 gympass! 

Jag har nu två nya sponsorer på g, så fler små belöningar till deltagare (de som varit med från början  eller som hoppar på) kommer snart. Denna vecka är det den andra buffen från Cykelkraft som skickas till någon löpare. I det här vädret behövs buff både på huvudet och i halslinningen, tycker jag.  

Vi är nästan 60 st i facebookgruppen nu. Välkommen dit! Gruppen heter Min mil denna vecka. Hakar du på via instagram är taggen  #minmildennavecka och lägg gärna till @hanna_fornhem så lovar jag att kommentera. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply