7 schyssta kilometer

Mamma var här och käkade lunch och pysslade lite med Noria. Jag passade på att slå in lite julklappar så länge och sean slog vi oss ner med påtår och lite fika i soffan. När mamma sedan skulle cykla hem föreslog hon att jag skulle springa med. Bra idé, så slapp jag vela mer om när den där löprundan skulle göras.

Jag fick upp ett rätt bra tempo, ett sådant där det nästan gick att prata medan jag sprang. När jag sedan vände efter 1.7 km kändes sdet så bra att jag ändrade planen att springa direkt hem. Nej, 4 km blir bra. Efter 4 km knde jag att jag itne var trött, så 1 km till. Så höll jag på tills jag var uppe i 7 km. Då gav jag mig, för jag vill ha ltie kvar till julafton också 🙂

Det var skönt att ta ett bad och sedan lägga mig i sängen för att se en dokumentär och drick en Nocco skumtomte. Det är ju skumtomtens dag idag!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply