Acapulcoco kokosvatten

 

20140626-145840-53920241.jpg

Äntligen lite värme! Nere på planen på Studentrnas blev det varmt idag. Vilmer hoppade ur löpartighten och körde i bara shortsen och drickapauserna blev många. Vatten kommer man långt på, men till lunch kan det vara gott med något annat också. Idag valde jag att mixa jordgubbar och äpple. Juicen blandade jag sedan med kokosvatten och hällde över i flaskor till mig och barnen.

Idag provade vi en för oss ny sorts kokosvatten som heter Acapulcoco. Den var riktigt god, även att dricka som den är utan att blanda med juice. Kokosvatten innehåller mycket elektrolyter, salter och mineraler som passar under varma och aktiva dagar för att återställa vätskebalansen. Alltså passade den fint för barnen just idag! Den är fett- och sockerfri och innehåller 14 kalorier/ 100 ml.

Just nu slappar barnen. Men sedan blir det nog fotbollsspelande också. Vilmer är glad åt att ha fått en hurtbullebelöning redan idag. Jag hittade en brasiliansk landslagsfotboll på Intersport och slog till. Han blev så glad 🙂 Jag vet för lite om bollar för att bara slå till på något dyrare. Denna duger nog bra så länge 🙂

Puma Country fan boll ej licensierad Grön/Blå/Gul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Acapulcoco kokosvatten

  1. Mikaela
    21 juni, 2015 at 12:56 (8 år ago)

    Kokosvatten är verkligen otroligt gott och en riktigt bra törstsläckare. Använder även ofta kokosvatten i smoothies, det ger en riktigt tropisk och fräsch smak.

Leave a Reply