Ah, mitt hår

Just nu är mitt hår rätt snällt. Tvättade det med vatten i lördags morse. Sedan Kisby torrschampo i måndags morse. Sedan dess inget. Och det bara fortsätter att sköta sig fint. Kisby torrschampo är underbart, prova! Finns på Åhlens för 99 kr, räcker i evigheter.

Trodde jag skulle tvätta det idag när jag badade. Men såg ingen anledning. Istället sprayade jag det med min hemmagjorda saltspray (vatten, salt, socker, gelé) och tuperade. Ser just nu rätt galen ut, men ska fixa. Kände att jag var tvungen att testa hur mycket det gick att tupera. Det gick! Vilmer sa att jag ser ut som Tsatsikis mamma. Jan frågade om jag fått en stöt 🙂

hade Jan jobbat idag hade det inte funnit tid att experimentera. då hade det varit matlagning till hungriga barn efter förskolan som gällt. Istället kunde jag vila med febrig tös en stund, dricka kaffe med Jan, bada, läsa tidning i badet, tupera håret och sitta här vid datorn. Nu är det snart dags att gå!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply