Aj, min fot

Varje år, några veckor in på sandaltiden, så spricker min tå. Precis där tån sitter ihop med foten, så att säga. Samma tå, samma plats. Och det gör ont. Det blir en rätt djup skåra och det svider, framförallt när jag använder vatten. Inte heller i år kom jag ihåg att preparera tån för detta, utan den hann väl bli torr och hård.

Den sprack igår, när jag dansade hemma hos en kollega efter middagen. Kände att det liksom sved till. Sedan kom jag av mig. Skippade Flustret och cyklade hem. Inte enbart pga tån, dock. Idag är jag glad att jag hoppade över, och framför allt är jag glad att jag inte drack så mycket vin i värmen. Jag mådde prima i morse! Om det inte vore för tån då 🙂

Ikväll ska jag se till att ägna lite tid till mina fötter. Skrubba lite, sedan smörja in med olja och sätta en påse på. Jag har också smörjt på rejält med skin food idag på båten. Hittade min minitub i handväskan och såg till att kladda på då och då, när jag ändå inte behövde röra mig så mycket. Har du något annat tips på vad som kan vara bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Aj, min fot

  1. Jannica
    11 juni, 2011 at 16:22 (13 år ago)

    du har så naturliga råd jämt 😀

  2. Elisabeth
    14 juni, 2011 at 16:08 (13 år ago)

    Skin Food och olja tycker jag lät bra, har det blivit bättre av det ännu?

Leave a Reply