Akupunktur på Pans klinik

Jag har ju haft huvudvärk ett tag. Idag tröttnade jag. Uppenbarligen är jag inte förkyld så varför ska jag ha huvudvärk så länge. Och så ofta. jag ringde ner till Pan på eftermiddagen och blev uppringd snart efteråt och fick en tid kl 16. Har varit där förr och vet att han är väldigt proffsig och väl insatt i vad han gör.

Förbaskat ont gjorde det. Framförallt i mellan tumme och pekfinger. Så ont att jag liksom låg förstenad och försökte komma ihåg att andas lugnt. Det släppte ju efter ett tag, men då kommer Pan in och vrider åt så det känns som om man hängs upp i nerverna. Han berättade efteråt att just den punkten är huvudet, så inte så konstigt att det kändes. Många många nålar fick jag, ordentligt inkilade. När jag skruvar in den i nackknölarna knastrar det bra härligt 🙂

Blev koppad också. Förra gången jag var där, sommaren 2008 var jag inte beredd och blev rätt chockad. Nu visste jag ju vad det handlade om och behöver heller iten bekymra mig över blåmärkena. Förra gången var det sommar och jag undrade så smått vad alla på stranden tänkte om mina runda märken på ryggen.

Nu har jag ingen huvudvärk. Ont i händerna och fötterna men annars bra. Massor med vatten och så ett varmt bad så är det nog bra. Ska dit nästa vecka också, en gång till skulle nog räcka enligt Pan. Jag ahr med mig en burk med kinesiska piller också. Förstår inget av det som står på burken men fick en liten genomgång om att det var not stela muskler, huvudvärk och för att skapa qi (tecknet ovan) Jag lär inte hitta den i FASS, men är inte så rädd av mig. Gapa och svälj!

Har du gått på akupunktur? Nyfiken att prova? Pan håller till på Väderkvarnsgatan och det är ganska lätt att få tag på tider eftersom han tar emot fler kunder samtidigt, i omgångar. Jag betalade 420 kr för behandlingen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Akupunktur på Pans klinik

Leave a Reply