Alara-glutenfri, ekologisk müsli

IMG_1189 (Large)

IMG_1203 (Large)

Häromdagen fick jag hem ett kuvert med några samples på Alaras müsli. Det finns många olika smaksättningar men gemensamt för dem är att de är glutenfria, ekologiska och fairtrademärkta.

Det är riktig lyxmüsli som jag tycker passar jättefint på helgbrunchen, eller kanske som del i ett presentkit. Ofta ger jag bort oljor, kryddor, teer och liknande, men varöfr inte göra ett härligt frukostkit. Jag tror minsanna tt jag gjorde det till svärmor en gång, och i ett sådant paket skulle definitivt Alaras müsli passa in 🙂 Jättefina retroförpackning, tycker jag!

Efter en knölig natt var en god frukost extra viktig. Jag mixade ihop en egen ”frukotyoghurt” av kvarg, naturell yoghurt, liten bit banan, 0.5 dl blåbär, lite steviaströ, en kapsel gojibär och en kapsel acai. Sedan smakade jag alla 3 sorters müsli. Som du ser på bilden fick de varsitt hörn av den lilla skålen. Jättegott!

Den kommer snart att finnas att köpa på Svensk Hälsokost.

Vi hade en riktigt konstig natt. Noria vaknade vid 00.40 av en dröm, somnade om och hamnade i drömmen igen. Sedan fick hon komma in till oss där hon låg och prasslade med duntäcket, harklade sig, skruvade på sig, somnade till, drömde, blev ledsen osv. Jag som sovit knackigt och vaknat varje natt i två veckor (jobbrelaterat tror jag!) såg fram emot helg…..Vid 03.30 tog jag med Noria upp efter flera försök att somna om. Vi satt i soffan, käkade en banan och försökte avdramatisera det hela lite. Hon somnade om 04.20 och jag sov väl lite av och till sedan bredvid henne i soffan. tröttmössa idag milt sagt! Och vi som har planer…..men jag ska tänka positivt- Noria är i alla fall pigg efter att ha sovit till 9.30 i soffan 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply