Alla hjärtans dag!

Idag har vi varit hemma själva, barnen och jag. Jan har spenderat natten i Sala. Vi har bakat och pysslat med hjärtan i tanken. Barnen har målat gipshjärtan och satt på kort på sig själva. Dessa ska pappa Jan ha på jobbet…..i alla fall när barnen hälsar på!

Sedan bakade vi en kaka. Vi körde helt utan recept, men det gick bra det med. 3 ägg,  1 1/2 dl socker, 150 g smält smör, lite bakpulver, vaniljsocker och hälften hälften av vetemjöl och grahamsmjöl. På toppen hällde jag granola, så det blev lite knäckigt. Det smakade helt klart nyttigare, men inte mindre gott för det. Detta är resultatet.

När jag ändå hade ugnen varm passade jag på att göra en riktig GI-variant också. Jag delade ett äpple, kryddade med kanel. Strödde granola över allt och skivade lite margarin. Mums! Men får väl lov att erkänna att jag borde ha tagit mindre vaniljsås till, men är det alla hjärtans dag så är det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply