Alla vi som springer på nyårsafton

image image imageJag är verkligfn en sådan som går igång på små utmaningar och gemensamma aktiviteter. Därför blev det en löprunda idag, trots att jag brukar tycka att det tar lite emot att springa när det är kallt. Jag älskar ju sommarkvällslöpning, men efter idag ska jag inte klaga för det var verkligen så vackert och skönt.

Den gemensamma utmaningen/aktiviteten är helt enkelt Runacademys facebookgrupp för ”Alla vi som springer på nyårsafton”. jag har inte deltagit i någon av deras löpgrupper, men har haft provveckor online samt att jag blir inspirerad av deras instagram och facebook.

Mamma och jag startade från varsitt håll och möttes upp i Bolandsparken, där vi sprang något varv eller så ihop innan vi delade på oss igen. Mamma är en riktig hurtbulle, som joggat så länge jag kan minnas. Hon kan komma joggandes på morgonkvisten, knacka på, smyga in och säga hoooho, ta en kopp kaffe och sedan springa vidare. Gärna med en ryggsäck på ryggen så hon kan passa på att handla något också. Strong!

Det är en månad till Winter Run Stockholm, och blir det inte 20 minus så ska det nog gå bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Alla vi som springer på nyårsafton

  1. Katja
    31 december, 2015 at 12:46 (8 år ago)

    Och du har fått samma hurtbullegener vilket gläder mig

Leave a Reply