Allt för Hälsan 2013

Nu är det två dagar kvar, sedan lov. Det här höstlovet ska jag vara ledig hela veckan för första gången. Anledningen är att jag går matematiklyftet och får ta ut den tiden på lovet. Sedan kommer jag ju inte att vara helt ledig så klart, för dyker tillfällena upp när barnen roar sig själva är det lika bra att jobba undan och lägga vettiga saker på lager 🙂

Sedan är det en arbetsvecka och därefter dyker Allt för Hälsan-mässan upp. Det ska bli kul det! Jag såg att Bodystore har en tävling på instagram, där man kan vinna två biljetter till mässan om man lägger ut en bild på en favoritprodukt för hälsan. Något ur deras gigantiska sortiment. Jag tycker att du ska tävla, så att jag kan få sällskap dit och hem 🙂

Jag tänkter tävla jag också, men det svåraste är att välja produkter. Jag har liksom väldigt många hälsosamma favoriter! Weleda för mig och barnen, Pukka-teer, ekologiska buljonger, fiberhusk, kokosolja, urtekram-krämer, sweetdrops för sötning, en massa bars som mellanmål, proteiner, Helhetshälsaprodukterna mm Vi får väl se vad jag väljer att fota!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Allt för Hälsan 2013

  1. dianasdrömmar
    24 oktober, 2013 at 05:21 (10 år ago)

    Hälsomässa lät kul 🙂 kram Diana

Leave a Reply