Alma på besök

IMG_9725 (Large)

I 4-tiden igår kom Alma. Hon har gjort  sin sova över själv-debut hos oss i natt och det har gått fint. Inget gråt alls faktiskt 🙂

Nu sitter vi och tittar på Molly mus, hon och jag. De andra sover fortfarande. Men jag tycker att det var fint att hon sov till 7.2o i alla fall, när hon sover borta och inte riktigt känner igen sig. Jag och Noria sov på golvet och Alma sov i Norias säng. Noria och Alma har sovit så fint så, jag har lyssnat på alla ljud jag, lagt tillbaka liten gosing, stoppat in napp och lagt på täcke. Och lyssnat på flera P3-dokumentärer och surfar på iPhonen. Men några minuter här och där har jag fått och känner mig pigg ändå.

Så härligt att ha det lilla yrvädret här. Barnen tycker så mycket om henne och hjälpte till efter bästa förmåga. Vi var till parken, badade, byggde kojor och annat trevligt. Vi plcokade fram Norias favoritmassageolja, kokosoljan från Koko-Nat och masserade båda töserna innan vi läste en hel bunt med böcker. Massage är givet här hemma och tydligen är Alma van också, för när jag frågade om hon ville ha massage sa hon ja direkt. Sedan tog Alma min hand och somnade inom några minuter. Vilken härlig känsla att få vara hennes moster och att få förtroendet att ha henne här 🙂

Nu kommer Alma med stetoskop och säger att jag är sjuk, vilket nog betyder att jag får lägga mig lite….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Alma på besök

  1. Susanne
    1 augusti, 2013 at 20:51 (11 år ago)

    Åh vad mysigt det låter!!! Hoppas jag också får låna mitt syskonbarn nångång framöver!

Leave a Reply