Aloe vera tabletter från Sasco

För några veckor sedan fick jag ett mail från Bodystore. Jag satt vid datorn när mailet kom och jag var snabb som pilen. de första 10 som svarade skulle få prova Aloe Vera-tabletter av märket Sasco. Jag var snabb nog och fick hem tabletterna. Idag börjar jag ta dem. Det känns som en smart idé inför jobbstart och barnbaciller från förskolan, förskoleklassen och mina elever igen 🙂

Är det någon av er som äter/dricker aloe vera?

Aloe Vera Juice tas först och främst i förebyggande syfte för att skapa en balans i kroppen så att den i sin tur kan tillgodogöra sig näring på ett optimalt sätt. Den hjälper till att jämna ut näringsbrister och har en positiv och lugnande effekt på matsmältningen och magfunktionen. Daglig konsumtion av Aloe Vera Juice ökar också kroppens motståndskraft och stimulerar cellbildningen inifrån. Sasco

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Aloe vera tabletter från Sasco

  1. Linn
    12 augusti, 2011 at 12:22 (13 år ago)

    Vad jag förstått så ska inte Sascos aloevera vara bra och absolut inte i pillerform, men det ska bli spännande att se vad du tycker!

Leave a Reply