Amandas student

IMG_8798 (Medium)IMG_8811 (Medium)

IMG_8805 (Medium)  

IMG_8819 (Medium)

IMG_8823 (Medium)

Det blev en bra dag idag, och vi fick allt att flyta med tider. Jag jobbade till exakt 11.15 då jag slängde mig i bilen, hämtade Noria, bytte om, bytte om på Norias medan vi väntade i Vilmer. Så fort han kom och hade bytt om gick vi till bussen.

Varmt och skönt vid Östra station, barnen förväntansfulla och glad stämning. Sedan kom söta Amanda! Vi gick sedan till Fålhagens IP för att kolla när de hoppade på flaket innan vi gick hem till mamma. Snittar och bål i väntan på Amanda. Så snart hon kom, först framåt 16 höll mamma tal och vi skålade och vi hann äta lite mat innan vi kastade oss in i bilen (Jan kom och hämtade lagom till maten efter att ha slutat tidigt).

Hem för att byta packning, sprang upp till tågparken när 1Bs barn och föräldrar samlats. Också en trevlig stund. Det känns skönt att ha ordnat två saker under våren, disco och detta.

Hem med man och barn och satte mig på cykeln och åkte tillbaka till mamma för att äta lite tårta och dricka kaffe. Jag var sedan hemma vid 23.30 och somnade ovaggad 🙂

Klänningen jag har på mig hittade jag på loppis för någon månad sedan, och trivdes jättebra i. Jag gillar korall!

Grattis Amanda till studenten 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply