Amazing grass raw reserve EKO

IMG_1595

Att gå på Årstahallen är som jag sagt tidigare alltid spännande. Det finns ofta riktigt bra saker för riktigt bra pris. Inte bara onyttigheter som lösviktsgodis för 3.90 🙂 Igår och idag har jag varit där och köpt färsk superbroccoli för 1 kr, stor salladsmix för 4.90, äpplen för 5 kr, svensk fransyska för 69 kr osv, mycket full varukorg. Fick packa cykeln full! Snacka om att göra en sport av att handla nyttigheter.

Sedan hittade jag ProViva50 utan tillsatt socker, som är sötad med steviaglykosider för 10 kr styck. Great! 5.9 gram kolhydrater/100 g är okej för mig, 25 kalorier per deciliter. Jag köpte en del 🙂 Tanken är att jag ska köra lite hårt med mina greens nu igen. Om en vecka är det sportlov och då ska jag försöka träna ännu mer kondition och även köra lite mer detoxande greens.

Jag har ju en del greens hemma, som jag även låtit en hel del prova av (sugen? säg till!!), och de kommer från Helhetshälsa. Vetegräs, chlorella, korngräs och supergreens-blandningen. Och sedan har jag fortfarande en del fina kapslar med antoxidanter och vitaminer också, så mina mixer blir goda och nyttiga 🙂

I mitt senaste paket från Bodystore fick jag en för mig ny variant av Amazing grass också. Den har jag provat 3 gånger och låtit Anna och Åsa på jobbet prova också. Den är raw, och veganvänlig den också. Den innehåller även massor med probiotika- alltid bra så här i vabruari. Pulvret blandar sig fint med vätskan när jag mixat, och har ingen speciell smak. Jag som är rätt van vid greens vid det här laget tycker inte det smakar illa, men heller inte direkt gott. Det smakar bra, nyttigt, grönt!

50/50 Proviva och vatten blir nog lagom, inga bananer eller yoghurt behövs då alls för att få en bra smak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply