Ändra inställning

Hur gör man för att ändra inställning till saker? Hur får man jogging att bli kul? Kommer det med framgång kanske? Så när man slitit ett tag och kanske börjar bli bättre på det så blir det roligare. Hur ska jag motivera mig att komma dit då?

Jag tog mig ut på en runda ändå, trots att jag var helt slut i benen. Kan väl inte skryta varken över avstånd eller tid men jag gjorde det i alla fall. Man måste ju börja någonstans. Nu letade jag rätt på en lagom runda på 3 km. Den kan jag ju harva en stund tills tiden är ok. Jag sprang hela vägen, utom på ett ställe för att fixa sladden. Det är så mycket man kan irritera sig på när man springer, en sladd som fladdrar i nyllet är en av dem.

Nu ska jag ge mig på pilatesbollen stund innan jag letar rätt på nåt gott i skafferiet. det är en sådan dag som jag behöver det….kanske därför jag omedvetet köpte choklad häromdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ändra inställning

  1. Elin
    28 april, 2010 at 20:54 (14 år ago)

    20 gånger. Det är vad som krävs innan man kan njuta av att springa en runda. Så det är bara att börja räkna ner!

    funbeat.se: Där kan vi bli kompisar och sporra varandra (plus få grafer och statistik över täning, sätta mål osv). Superbra är det, och lätt!

Leave a Reply