Ännu en dag på Säbyklint

     

Äntligen lite fint väder. Ja, igår var det ju fint väder också, men då var vi hemma eftersom vi skulle få besök av pappa, Carro, Henke och Alma. Redan igår bestämde vi oss för en dag på sjön. Planerade matsäck- mycket trevligt nöje!

Det blåste rejält och vi kunde kryssa dit och segla fort hem. Vi fick sällskap av familjen Fällmar också. Barnen lekte och badade, begravde en död sorkunge, tittad epå en orm som krupit in i en spricka i berget, gungade och smååt digestivekex och frukt! Klassiskt när man är på sommarutflykt. Hoppas tandtrollen också tar semester….

Nu ska det ju bli regn igen och mulet. Sedan ska sommaren bli lång, läste jag. Det är väl härligt, men synd att sommaren kanske kommer tillbaka lagom till jag ska dra ut en visdomstand och ska ligg aoch oja mig några dagar! Och sedan börjar Jan jobba, troligen i alla fall. kanske blir hans första vecka så pass lugn att han kan ta ut ännu fler föräldradagar där.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ännu en dag på Säbyklint

  1. Hannele - mamma till två prinsar
    20 juli, 2011 at 22:13 (13 år ago)

    Svar:
    skoj att du är med och tävlar, lycka till!
    Och grattis till dig själv och till din syster 🙂 dvs grattis till dig som blev monster och grattis till din syster som fick en dotter för ett tag sedan ^^, hihi..

Leave a Reply