Ansiktsmask med kaffe, kakao, gurkmeja mm

20121109-215955.jpg

Här har vi fredagsmys med sushi, Dobido och ansiktsmask. Imorgon far jag på Allt för hälsan och känner mig glad att min egen hälsa är tillbaka. Jag har sovit över 3 timmar i sträck idag, och mest vilat och druckit. Mådde alltså som sämst i onsdags och torsdags men orken var slut och det var den jag fyllde på idag, välbehövligt även om det kändes konstigt att vara hemma helt själv. Hämtade barnen efter 15 så de fick en tidig eftermiddag de också.

Jag provade en ny blandning på masken idag, med lite av varje i, bara massor av godbitar.

Turkisk yoghurt
Kakao (antioxidanter)
Honung (lugnande, ger bra fukt,
Gurkmeja (antispetiskt, och ger kanske lite färg också)
Kaffesump (fullt med antioxidanter)
Ansiktsolja från Weleda (ekologisk, lugnande olja, skyddar mot vind och kyla)

Noria fick pensla. Galet pyssel ikväll 🙂

Det sitter bra på, rinner inte, torkar inte, utan kan allt få sitta ett bra tag till. Sedan avslutar jag med serum från i+m naturkosmetik.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply