Ansiktsmask med kakao och honung

När jag ändå har olja i håret kan jag lika gärna passa på att kladda ner ansiktet också. Vilmer är glad och pigg och leker och vi behöver nog itne besöka barnakuten. Det finns liksom inget att göra åt det, bara att hoppas att febertopparna vänder. Så vi är hemma och myser idag. Ska sätta på kaffe, tina en muffins, göra några utfall och bygga lite lego. Och sprita hemmet igen.

Just nu tittar Vilmer lite skumt på mig. Jag frågade om han ville smaka på mig lite 🙂 men nej, det ville han inte. Kan förstå honom även om det smakar gott i mungipan. Vanlig naturell yoghurt, ljummen honung och så kakao till det blev bra konsistens. Olja skippade jag denna gång. Tänker lyxa med arganolja  ansiktet efteråt istället.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply