Ansiktsvård från NovaConcept

IMG_9730 (Large) IMG_9737 (Large)

För mig handlar inte bra hudvård om att se så bra ut som möjligt. Det handlar om att känna mig så bra som möjligt. Och då är det viktigt att jag känner mig naturlig. Jag vill ha så enkel och naturlig hudvård som möjligt. Om det sedan ger ett bra resultat och doftar gott är det en bonus 🙂

Häromdagen blev jag överraskad med 3 nya produkter att prova. De kommer från NovaConcept.

Naturliga hudvård, baserad på tre löften 1) Ren – Naturliga produkter – 100% naturligt ursprung 2) Säker – Fri från kända allergener och konserveringsmedel. Patent på konserveringsmetod 3) Effektiv – Dokumenterad effekt på rynkor och linjer. Patent på Novaxyline anti-age substans Mer information om våra produkter klicka på respektive produkt i shoppen.

Det första är en ögonkräm. Den var väldigt mjuk och gick in lätt i huden, utan att ”smula” eller ligga som en fet hinna. Hyaluronsyra, Akacia och Babobabmärg ger det omdelbara lyftet, där Hyaluronsyran även bidrar till repulpeffekten. Dessutom närande Jättenattljusolja och lugnande Aloe Vera och Novaxyline tillsammans med extrakt från Broccoli och Granatäpple för anti-ageeffekten.

Jag är 35 år nu och inser att man inte har tonårshud längre. Egentligen har jag ingen åldersnoja, men ändå lite förvånad själv när jag inser att jag är rynkig 🙂 Men som en kollega brukar säga ”Skrattrynkor går inte att köpa” …. Däremot kan man ju försöka att hitta produkter som passar just mig- min hudtyp och ålder.

Det andra var en ansiktskräm som gav fin färg. Den jag fick passade mig perfekt, för ljus hy, ”fair skin”. Den bruna tonen hudton kommer från morotsfröextrakt och kaffeextrakt. Den innehåller jättenattljusolja och kokossmör som är fuktgivare samt aloe vera som är lugnande  på huden. Den innehåller Novaxyline och Granatäpple som motverkar fria radikaler.

Jag gillade den direkt. Jag tycker om att få en lite färgförändring men många foundations och liknande blir för mycket för mig till vardags.

Jag fick också en rengöringskräm, men den har jag inte öppnat ännu så jag får återkomma.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply