Arena Run 2016 

 

  
  

Men tänka sig, det gick ju! Jag kom runt, på en skaplig tid dessutom. Inga stukade fötter, bara några blåmärken på knäna.

Vi stack iväg vid 11.30-tiden ungefär, för att först hämta ut nummerlappen på Intersport i Mall of Scandinavia. Vi gick lite i butiker och käkade lunch. Sedan gick vi till Friends, bytte om och placerade barnen på ett lugnt och bra ställe.

Jag startade före Jan. Jag värmde upp lite lagom medan jag stod i startfållan. Insmord i linnex också, kan jag tala om. Sedan bar det av. Det var en tung bana. In och ut på ”planen” för att möta hindren fyra gånger, en zon i taget. Däremellan var det trappor upp och ner runt om i arenan, längre platta löpsträckor på betonggolven i kulvertar typ och så upp och ner och längs med sittplatser. Löpningen funkade fint, trapporna klarade jag också bra, liksom de flesta av hindren.

Med att klara hindren menar jag att jag kom över utan att behöva be om hjälp 🙂 En del av dem gick riktigt bra, hoppa upp på stora balar gick över förväntan, bara slänga sig upp. Tuffast var nog de riktigt stora däcken som stod upp. Det sista av de tre däcken fick jag inget bra tag i men det gick efter några försök. Det gick bra att krypa, knäna klarade det. Jag rullade under de tre bilarna i slutet av banan och var helt snurrig när jag reste mig, nästan rädd att snurra omkull 🙂

an såg en del som skadat sig här och där. Det tror jag inte har med banan i sig att göra, utan att man kanske satsar lite hårt, vilket ju är givet om det är så att man är ocr-elit. Mitt mål var ju att komma runt. Jag behövde 33 minuter och lite till för att fixa de 5 kilometrarna och alla hinder. Det var ändå rätt pressande, låg på en riktigt hög puls under lång tid. Enligt min FitBit har jag idag kommit upp i 64 minuter fettförbränning, 10 minuter cardio och 28 minuter peak, låg på en puls på 172 ett bra tag under loppet.

Det gick bra för Jan också. Jag såg honom ett par gånger under loppet, men aldrig tillräckligt nära för att vi skulle kunna vinka. Men när jag gått i mål satte jag mig hos barnen och vänta in hans målgång!

Nästa år får vi sällskap till Arena Run va? Du vågar! Kan jag, kan du!

Nu ska jag börja styra min träning mot nästa lopp, nästa utmaning…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Arena Run 2016 

  1. Jeanette
    21 februari, 2016 at 19:05 (8 år ago)

    Låter riktigt kul o utmanande!!
    Försöker få med mig ett gäng nästa år! 🙂

    Kram på dig

Leave a Reply