Aroma Vinterfrisk

Vinterfrisk - Aroma Creative

Jag har undrat lite varför Noria bara har feber, och det i flera dagar. Hon har sällan feber bara någon dag, utan det brukar vara lite måttligt flera dagar, så det stämmer ju denna gång också. Hon har varit rätt pigg ändå. Lekt och ätit och klarat sig utan alvedon på dagtid. Sedan fått en febernedsättande på natten, eftersom hon vaknat och varit riktigt ruggig.

Idag ändrade det dock karaktär. Nu har hon blivit snorig och ingen feber alls under dagen, tror jag.  Så bra, det förklarar febern som varit! Snorig är ju varenda unge så här års, så förhoppningsvis blir det bra snart då. Kanske får hon haka på Jan in på kontoret en sväng imorgon, om hon inte går till förskolan vill säga, vi får se om det blir en febertopp i natt eller ej.

Hon har fått massage med olja och lite vinterfrisk i. Sedan blir det några droppar vinterfrisk i doftkruset med värmeljus under. Det brukar funka bra! Den innehåller eukalyptus, rosmarin, mentol, pepparmynta, timjan och kamfer. navänder man den i krus droppar jag några droppar i vattnet. Använder jag den till badet eller till massage måste man vara noga med att späda med något annat fett, tex annan olja ( i bad funkar mjölk också har jag hört). Nu insåg jag att vår är i princip slut, skakade och skakade…så jag ska nog ge mig på jakt efter en ny, för jag misstänker att detta inte är första förkylningen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply