Åter på Borgardalen

20140804-150621-54381906.jpg

Jan började jobba idag, så jag och barnen fick klara oss utan honom på badutflykten. Men vi fick Henke och barnen som sällskap och pappa. Mycket mycket varmt idag! Vid 14 är det nästan för varmt på stranden också, och mycket folk i badet så då åkte vi hem, men hade fått många fina timmar. När vi kom i morse var det så lugnt och stilla i vattnet.

Noria har bestämt sig för att träna ryggsim också nu, när hon väl lärt sig simma i sjö där man inte ser botten, sedan hoppa från kanten, sedan hoppa på det djupa men utan att doppa huvudet och sedan hoppa spiken också. Härlig unge som vill mer och mer!

Jag sitter här nu och funderar på om jag ska lägga mig och se en film eller om jag ska sätta mig i poolen med boken. Lite lätt hungerdarrig är jag, eftersom jag hoppade över pastan i salladen och bullen med, plus att jag tog en grön smoothie med spenat och proteinpulver till frukost istället för gröt. Inte tvärstopp på kolhydraterna alls, men tänkte spara mig lite till kvällen 🙂

En massa små löss har ätit upp allt mitt grönkål medan vi var borta. Fy på sig, jag som ville göra gröna drinkar på dem…. 🙁 Jag planterade lite själv och de ser ut som på bilden ovan. Nästan uppätna! Och de jag fick av svärmor är det inte mycket kvar av…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply