Att göra före kl 14

Otroligt hur lugnt jag känner mig, nu! Det har vart värre! Så snart det ligger lite spänning i luften blir jag lite spänd, så med ett uppdrag som kräver att jag pratar inför 60 pers flera gånger under samma eftermiddag och kväll och som dessutom är på mina vänners viktigaste dagar, så är det underligt att det inte är värre i kistan.

Jag sov skapligt i natt. Somnade strax före midnatt, sov till 4 då jag pratade med Vilmer om hans mardröm. Lyckades somna om till halv 7 och gick då upp och käkade lite yoghurt. Bäst att äta lite när man är lite hungrig. jag har köpt hem ready to drink-måltider till idag, så man fyller på lite då och då.

Om en dryg timme så där ska jag in till grannen och fixa håret. Jag har köpt lite brudslöja att sticka in också. Kanske sminkar hon mig lite också!

Innan dess ska jag packa ihop barnens saker. De ska till Carro och co i Knivsta, dit vi sedan kommer också i natt och sover med barnen. Jag kan just nu mest se en sak framför mig. Men måste frambringa lite mer planeringskonst, eftersom vi med största sannolikhet åker direkt till aktiviteten med Jans jobb imorgon. Vad ska man ta på sig då liksom? Veta det nu, vad jag vill ha då!

Känslan av att vara lite extra känslig hänger kvar. Jag fick tårar i ögonen av ICAs mors dags-reklam…. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply