Att gräva en grop

Att gräva en grop är också träning! Skitjobbigt ju. Försökte jobba så att det itne skulle bli så stor påfrestrning på min redan sargade rygg. Jag larade mig bra, trots att jag jobbade i kjol 🙂 föll inte i min egen grop heller. Vi ska bygga en spalje på framsidan som ska förankras med betogplintar, om de itne var så himla tunga skulle jag använda dem som kettle balls ett tag, men 40 kg är liiiite för tungt för mig.

Vår jord är inte lätt att gräva i så jag fick kämpa rätt rejält. Sedan ska jag inte överdriva min insats, jan grävde också…en hel del.

Det är ju inte direkt badväder nu, så vi passar på att bygga lite. Som vanligt så pratade vi om det vid lunch typ, och strax därefter var vi igång med inköp. det går undan i den här familjen ibland. Jag ska sedan klura ut vilken typ av hyllor jag ska ha på. Det vore ju kul om de också var hemsnickrade. Ser framför mig något med krokar som man kan flytta runt lite. Där ska jag odla örter, och så ska jag ha en liten hylla för kaffekoppen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply