Att komma hem

20130522-165744.jpg

Just nu är jag rätt trött. Inte så konstigt, det har sina anledningar så klart. Framför allt trött i huvudet, och njuter av att komma hem. Jag blir aå attans glad åt att mötas av Norias glada ”mamma” när jag hämtar på förskolan, och att höra det där speciella ljudet av Vilmers rullande cykel när han dyker upp några minuter efter att vi kommit hem (ringer till fritids från förskolan, så cyklar han då) och att kunna slå sig ner en stund med kaffe.

Idag passade vi på att ta en extramellis. Jag var så hungrig, inte kul lunch idag med pulvermos och bleka falukrovsskivor. Dessutom är det trevligt att äta ihop när Jan kommer framåt 18.

Just nu har jag bulldeg igång i köket. Jag som bjuder på fika på jobbet på fredag. Jag gör dem idag, så kan jag checka av det på to-do-listan! Vi ska sedan mest softa, tills barnen somnat då jag sätter mig med lite mer jobb. Det är Emil-firande den här veckan, så det blir lite småpyssel med emil-citat, bilduppgifter och att skriva uppgifter till sånger ur Emil mm, mest kreativt fipplande alltså. Sedan ska jag klura på hur vi ska fira Emil här hemma. Med köttsoppe i alla fall! Det vore kul att åka till Skansen på lördag, där man ska uppmärksamma Emil på massor av kul sätt. Adlibris hade en tävling där man kunde vinna biljetter, men jag tror inte jag vann 🙂

Här ovan ser du lite av vårt nya kök, med mörka bänkskivor och högblanka luckor. Vi blev jättenöjda!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Att komma hem

 1. Carro
  22 maj, 2013 at 21:40 (11 år ago)

  Ser fint ut men vill se meeeeer!

 2. Jessica
  23 maj, 2013 at 20:49 (11 år ago)

  Ja visst är det härligt att komma hem… en skön känsla.
  Sneak peeken på köket gör verkligen att man vill se mer, precis som Carro skriver. 🙂
  Ja, nu kan vi väl ta och boka in ett nytt tillfälle för vardagsmiddag! Nån gång ska vi väl lyckas få till det… 🙂
  Kraaaaaaaaaaam

Leave a Reply